Eurovision 2024: Αφιέρωμα στους ΑΒΒΑ από νικητές του διαγωνισμού στον Μεγάλο Τελικό!

Ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2024 πλησιάζει και πριν λίγο ανακοινώθηκε και επίσημα πως οι Charlotte Perrelli, Carola και Conchita Wurst θα εμφανιστούν ζωντανά αυτό το Σάββατο, σε μία εμφάνιση αφιέρωμα στο μεγαλύτερο σουηδικό συγκρότημα, τους ΑΒΒΑ!

Το 2024 συμπληρώνονται 50 χρόνια από τότε που οι ABBA κέρδισαν για τη Σουηδία την πρώτη της νίκη στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το εντυπωσιακό schlager banger Waterloo! Μια ιστορική στιγμή για τη Σουηδία, φυσικά, αλλά και μια καλή ανάμνηση για όλη την οικογένεια της Eurovision σε όλο τον κόσμο.

Φέτος, η Σουηδία φιλοξενεί περήφανα τον διαγωνισμό για 7η φορά, 50 ολόκληρα χρόνια μετά από εκείνη τη νύχτα στο Brighton Dome.

Το  SVT έχει προσκαλέσει τη Charlotte Perrelli, η οποία κέρδισε τον Διαγωνισμό για τη Σουηδία πριν από 25 χρόνια το 1999. Η Carola, η οποία έφερε το Διαγωνισμό στο Μάλμε για πρώτη φορά το 1992 μετά τη νίκη της για τη Σουηδία το προηγούμενο έτος και η Conchita Wurst, η οποία σημείωσε μια αξέχαστη νίκη για την Αυστρία πριν από 10 χρόνια το 2014, θα βρεθούν μαζί στη σκηνή του Μάλμε για μία μοναδική εμφάνιση!

Ο παραγωγός του show Per Blankens, δήλωσε:

“Τώρα γινόμαστε μαζί ένα, με ένα από τα πιο διάσημα τραγούδια της Eurovision. Όλοι γνωρίζουν αυτό το τραγούδι – σε όλο τον κόσμο. Και για να μας βοηθήσουν, έχουμε τρεις φανταστικούς νικητές της Eurovision”.

Πηγή: Eurovision.tv
Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα γύρω από την Eurovision 2024!

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *