Czechia Aiko Second Rehearsal

Eurovision 2024: Η δεύτερη πρόβα της Τσεχίας!

Σειρά έχει η Aiko από την Τσεχία, η οποία μόλις πραγματοποίησε την δεύτερη τεχνική πρόβα της, στη σκηνή του Malmö Arena. Η τραγουδίστρια ερμηνεύει το “Pedestal“, ελπίζοντας να κερδίσει ένα από τα δέκα εισητήρια για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Ποια είναι η Aiko;

Η Aiko, που εδρεύει αυτήν τη στιγμή στο Μπράιτον, είναι μια καλλιτέχνης που εξερευνά βαθιά θέματα όπως η αγάπη, η μοναξιά και η αυτογνωσία, χρησιμοποιώντας τη μουσική της ως μέσο για εσωστρέφεια και σύνδεση. Το δεύτερο άλμπουμ της, Fortune’s Child, είναι μια μαρτυρία της ανάπτυξής της ως καλλιτέχνης και του βάθους της μουσικής της δεξιοτεχνίας.

Σπάζοντας φράγματα και γράφοντας ιστορία, η Aiko στέκεται περήφανα ως η πρώτη Τσέχα καλλιτέχνιδα που εμφανίζεται στις εμβληματικές οθόνες της Times Square.

Επιπλέον, έχει αποσπάσει τη διάκριση να είναι η πρώτη Τσέχα καλλιτέχνιδα που συμβάλλει στην παγκόσμια καμπάνια Spotify Equal, εμφανίζοντας τη δέσμευσή της στην ανεκτικότητα και την ισότητα εντός της μουσικής βιομηχανίας.

Έχει χτίσει την καριέρα της με τον δύσκολο τρόπο – ταξιδεύοντας και εμφανιζόμενη σε φεστιβάλ σε όλη την Ευρώπη. Έχει τελειοποιήσει το ταλέντο και τον ήχο της υποστηρίζοντας ροκ εμφανίσεις σε γυναικεία φωνητικά όπως η Alice Merton κερδίζοντας περαιτέρω προσοχή έχοντας τα τραγούδια της παιγμένα στο δημοφιλές βρετανικό ριάλιτι Love Island

Η πρόβα:

Το σκηνοθετικό concept της  εμφάνισης της Aiko αντιπροσωπεύει τα πέντε στάδια της θλίψης κατά το χωρισμό. Η τραγουδίστρια συνοδεύεται στη σκηνή από τέσσερις χορεύτριες, κάθε ένας από τους οποίους αντιπροσωπεύει ένα στάδιο: Την Άρνηση, τον θυμό, τη διαπραγμάτευση και την κατάθλιψη. Η ίδια η Aiko αντιπροσωπεύει το πέμπτο και τελικό στάδιο: την Αποδοχή.

Czechia second rehearsal Eurovision 2024. Credit: Sarah Louise Bennett/EBU

Τα κοστούμια των συντελεστών είναι μαύρα και λαμπερά. Επίσης, η τσεχική αποστολή αξιοποιεί τους κύβους της σκηνής στην εμφάνιση της. Πιο συγκεκριμένα, οι κύβοι βρίσκονται λίγα μέτρα πάνω από τα κεφάλια των ερμηνευτών. Καθώς εξελίσσεται η εμφάνιση, οι κύβοι σταδιακά ανεβαίνουν. Ο φωτισμός κινείται σε μαύρες και κόκκινες αποχρώσεις.

Czechia second rehearsal Eurovision 2024. Credit: Sarah Louise Bennett/EBU

Η εμφάνιση περιλαμβάνει πολλά πυροτεχνήματα, στο πρώτο μέρος του τραγουδιού, στη γέφυρα αλλά και στο φινάλε.

Αργότερα σήμερα, θα δοθεί στην δημοσιότητα ένα βίντεο με αποσπάσματα τριάντα δευτερολέπτων από τα τηλεοπτικά πλάνα των δεύτερων προβών των πρώτων εννέα χωρών του Β΄ημιτελικού. Το βίντεο αυτό θα δημοσιευθεί στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube, μετά την ολοκλήρωση όλων των προβών.


Περισσότερες πληροφορίες για την εμφάνιση της Τσεχίας θα δοθούν στη δημοσιότητα την Τετάρτη 8/5, μετά τη διεξαγωγή της Dress Rehearsal των χωρών του Β΄Ημιτελικού. 

Πηγή: Eurovision.tv


Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη Eurovision 2024!

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *