Malmö Eurovision Song Contest 2024

Eurovision 2024: Σήμερα η Jury Rehearsal του μεγάλου τελικού!

Βρισκόμαστε πλέον για τα καλά στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του νικητή της Eurovision 2024, καθώς μας χωρίζουν μόλις μία ημέρα από τον μεγάλο τελικό του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Απόψε θα πραγματοποιηθεί στη Malmö Arena του Μάλμε, η Jury Rehearsal του Μεγάλου Τελικού, στον οποίο συμμετέχουν η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι, καθώς και η Κύπρος με τη Silia Kapsis. Το αποψινό σόου δεν είναι ένα απλό σόου στο οποίο οι αποστολές δοκιμάζουν διάφορα πράγματα για τη σκηνική τους εμφάνιση, αλλά είναι ένα σόου το οποίο καθορίζει κατά το ήμισυ το τελικό αποτέλεσμα του μεγάλου τλεικού.

Οι κριτικές επιτροπές των 26 φιναλίστ, καθώς επίσης και οι επιτροπές των χωρών που έμειναν εκτός τελικού θα καθορίσουν απόψε το 50% του τελικού αποτελέσματος, από το οποίο θα προκύψει και ο μεγάλος νικητής του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Υπενθυμίζουμε πως η σειρά εμφάνισης του Μεγάλου Τελικού είναι η ακόλουθη:

Παρουσιαστές της αποψινής βραδιάς, όπως και όλων των σόου έως το Σάββατο θα είναι η Petra Mede και η Malin Åkerman.

Μέσα από το κανάλι μας στο YouTube θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε όσα συμβούν στις σημερινές Press και Jury Rehearsal, οπότε συντονιστείτε στις 14:30 και στις 22:00 για να μάθετε πώς τα πήγε η Ελλάδα, η Κύπρος και οι υπόλοιπες χώρες που συμμετέχουν στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου!

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *