Eurovision 2024: Η Jury Rehearsal του Μεγάλου Τελικού! – Live (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)

Στην τελική ευθεία βρίσκονται πλέον οι 26 χώρες που διαγωνίζονται στον τελικό της φετινής χρονιάς! Απόψε διαδραματίζεται η τελευταία  πρόβα ή αλλιώς πρόβα επιτροπών- Jury Rehearsal- όπου θα κριθεί το 50% του τελικού αποτελέσματος, την ψήφο των επιτροπών της εκάστοτε χώρας. Μείνετε συντονισμένοι στο άρθρο μας το οποίο μπορείτε να ανανεώνεται συνεχώς!

Θα παρακολουθήσουμε ακριβώς αυτό που θα δείτε και εσείς οι ίδιοι στον αυριανό μεγάλο τελικό με παρουσιάστριες τις Petra Mede και Malin Åkerman. Η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττη διαγωνίζεται στην 12η θέση του τελικού ενώ η Κύπρος στην 20η.

Η έναρξη

To Flag Parade λαμβάνει χώρα με τις παρουσιάστριες να καλοσωρίζουν το κοινό στο στάδιο!

Σουηδία

Μια αναμενόμενα άρτια εμφάνιση τόσο σκηνικά όσο και ερμηνευτικά από τη διοργανώτρια χώρα! Έντονο το χειροκρότημα εντός σταδίου.

Ουκρανία

Ακόμα μια άρτια εμφάνιση φωνητικά από την Ουκρανία. Κάμερες που κινούνται, ολογράμματα στη σκηνή και φινάλε με τις εκπροσώπους στο πάτωμα με τα LED γυναικών. Μια εμφάνιση που θα ξεχωρίσει στις επιτροπές.

Γερμανία

Άλλος ένας καλλιτέχνης που είναι εξαιρετικά φωνητικός με ένα minimal staging. Το τραγούδι δυστυχώς δεν έχει κάνει αίσθηση…

Λουξεμβούργο

Από τις καλύτερες εμφανίσεις της συγκριτικά με τον ημιτελικό και τις πρόβες των ημιτελικών. Ίσως η σειρά εμφάνισης βέβαια προμηνύει μια μέτρια θέση στον ημιτελικό…

Ολλανδία

Η εμφάνιση του Joost είναι αυτή του ημιτελικό, η ίδια με αυτή που είδαμε το βράδυ της Πέμπτης.

Ισραήλ

Η Eden ενώ είναι πάντα άρτια φωνητικά, απόψε η εμφάνιση της δεν φαίνεται να είναι εξίσου δυνατή. Αγχωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες της εμφανίσεις και η ψιλή της νότα είχε αστοχίες.

Λιθουανία

Άλλη μια φορά που ο Silvester ξεσηκώνει το κοινό! Μια σύγχρονη εμφάνιση που στοχεύει σε αξιώσεις τόσο από επιτροπές όσο και κοινό.

Ακολουθεί διάλειμμα και προετοιμασία για την Ισπανία.

Ισπανία

Η καλύτερη της εμφάνιση φωνητικά! Το κοινό φαίνεται πως ξεσηκώνεται και την ενθαρρύνει.

Εσθονία

Μια αναμενόμενη εμφάνιση από την Εσθονία, όπως τους έχουμε συνηθίσει. Αναμένουμε να δούμε πόσο θα το ψηφίσει το κοινό γιατί το έργο στις επιτροπές θα είναι δύσκολη.

Ιρλανδία

Η καλύτερη εμφάνιση του Bambie και το κοινό ξεσηκώνεται. Η Ιρλανδία στοχεύει ψηλά!

Λετονία

Άνετος ο Dons στη σκηνή μετά την πρόκριση του και στοχεύει σε μια καλή θέση στις επιτροπές!

Ελλάδα

Σειρά της Μαρίνας να ανέβει στη σκηνή του διαγωνισμού! Η Μαρίνα πιο άνετη από ποτέ και φωνητικά άκρως βελτιωμένη. Χαλαρή, χαμογελαστή και φαίνεται να το απολαμβάνει. Καλή επιτυχία Ελλάδα!

Ηνωμένο Βασίλειο

Άκρως βελτιωμένος φωνητικά ο Olly και σκηνοθετικά φαίνεται πως έχει ενδιαφέρον. Μια χρονιά που φαίνεται πως η χώρα θα ξεκολλήσει από το bottom 5!

Νορβηγία

Μια καλή εμφάνιση από την Νορβηγία όπως συνηθίζεται. Η σκοτεινή σκηνοθεσία βέβαια ανάμεσα σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιταλία ίσως της στοιχίσει.

Ιταλία

Με άλλο ρούχο από εχθές η Angelina και θα λέγαμε άκρως καλύτερο. Ερμηνευτικά άρτια και στοχεύει για μια θέση στην δεκάδα!

Σερβία

Αναμενόμενα καλή φωνητικά η εκπρόσωπος με την εμφάνιση να υστερεί σε κοντινά και πλάνα. Οι επιτροπές των χωρών ίσως δείξουν τη στήριξη τους.

Φινλανδία

Μια εμφάνιση που σίγουρα δεν στοχεύει στην ψήφο των επιτροπών και η αυριανή τους εμφάνιση θα είναι αυτή που θα καθορίσει το πόσο ψηλά θα καταλήξει στον βαθμολογικό πίνακα.

Πορτογαλία

Ένα dark horse για την ψήφο των επιτροπών! Μια εμφάνιση που σίγουρα οι κριτικοί θα εκτιμήσουν και θα στηρίξουν, μένει να δούμε κατά πόσο θα πάει καλά και κοινό.

Αρμενία

Άνετη και χαμογελαστή η τραγουδίστρια που φαίνεται ότι ξεσηκώνει το κοινό. Καλύτερη η εμφάνιση της από τον ημιτελικό και στοχεύει ίσως και για την πρώτη δεκάδα.

Κύπρος

Αν και η σειρά εμφάνισης δεν την ευνοεί- ανάμεσα σε Αρμενία και Ελβετία- η Σίλια δίνει την καλύτερη της εμφάνιση! Άψογη φωνητικά με πολύ αυτοπεποίθηση και στοχεύει σίγουρα σε ψήφους επιτροπών.

Ελβετία

Άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση από το Nemo ο οποίος είναι πιθανός νικητής επιτροπών. Φωνητικά άψογος παρά τη δυσκολία που έχει η εμφάνιση του!

Σλοβενία

Μπορεί η Rayven να είναι άψογη φωνητικά, η σκηνική της εμφάνιση όμως παραμένει άδεια δυστυχώς και οι χορευτές δεν αρκούν να το γεμίσουν. Υποψήφια για τις τελευταίες θέσεις του τελικούς δυστυχώς.

Κροατία

Το μεγάλο φαβορί του διαγωνισμού ανεβαίνει στη σκηνή και αποσπά το μεγαλύτερο χειροκρότημα. Πολλά πλάνα στο κοινό, πολλές εναλλαγές και ο κόσμος φαίνεται να συμμετέχει ενεργά. Η λογική λέει ότι μόλις είδαμε τον νικητή του televoting!

Γεωργία

Με άφρο σγουρό μαλλί η Nutsa ανεβαίνει στη σκηνή και τα δίνει όλα όπως κάθε φορά. Σίγουρα οι επιτροπές θα εκτιμήσουν τις φωνητικές της δεξιότητες.

Γαλλία

Ο πιθανός νικητής επιτροπών ανεβαίνει στη σκηνή με το μονοπλάνο του να τον κάνει να ξεχωρίζει. Ίσως φωνητικά να μην ήταν η καλύτερη του φορά αλλά δεν θεωρώ ότι θα του στερήσει μια πολύ ψηλή θέση στον τελικό.

Αυστρία

Φινάλη με την Kaleen και το ”We will Rave” και το κοινό φαίνεται να ξεσηκώνεται! Σίγουρα μια συμμετοχή που είναι ιδανική για κλείσιμο, αλλά αμφίβολο το αποτέλεσμα στο μεγάλο τελικό.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νεότερα και αύριο για το μεγάλο τελικό!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *