Eurovision 2025: Η Βουλγαρία προετοιμάζεται για επιστροφή;

Η Βουλγαρία μπορεί να προετοιμάζεται για την επιστροφή του 2025.

Σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό της BNT στο Twitter, αντιπροσωπεία από τη Βουλγαρία ήταν παρούσα στο Μάλμε. Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν καλλιτέχνες και παραγωγοί και προετοίμαζαν το έδαφος για την επιστροφή της Βουλγαρίας στη Eurovision. Αν τα σχέδια ευοδωθούν, η επιστροφή της Βουλγαρίας πρόκειται να είναι μόνιμη.


Η τελευταία συμμετοχή της Βουλγαρίας στη Eurovision ήταν το 2022 με το συγκρότημα Intelligent Music Project. Δυστυχώς, δεν κατάφεραν να προκριθούν στον μεγάλο τελικό.

Ανυπομονείτε για την Βουλγαρία να επιστρέψει στη Eurovision; Πείτε μας στα σχόλια.


Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun, και ακολουθείστε μας στα social media, για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μπεν
    Μπεν says:

    Η Βουλγαρία έχει στείλει ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια στον Διαγωνισμό, το “Bones” το 2018! Εχει προσπαθήσει πολύ να κερδίσει στο παρελθόν, παρόλα αυτά, νομίζω πρέπει να στείλει κάτι πιο κοντά στους ήχους της χώρας, και όχι άλλο ένα “σουηδικό” ποπ τραγούδι!

    Απάντηση
    • Π.Λ.
      Π.Λ. says:

      Πολύ αμφιβάλλω αν η Σουηδία έστελνε ποτέ το Bones. Και εξάλλου αν η Βουλγαρία στέλνει κομματάρες γιατί να τις περιορίσει σε ‘κάτι κοντά στους ήχους της’?

      Απάντηση
      • Orpheus
        Orpheus says:

        Και να στείλει δηλαδή κάτι σε στυλ Kristian Kostov?;Από εμένα είναι όχι ειδικά αν πρόκειται για Βαλκανικές χώρες! Θα προτιμούσα κτ σε στυλ Shum στα Βουλγάρικα ή κάνα παραδοσιακό σαν το φετινό της Αρμενίας ή αυτό που παραλίγο να στείλει η Σερβία απ’ τον Εθνικό Τελικό της!!!

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *