Eurovision 2025: To Φρίμπουργκ θα εξετάσει την πιθανότητα διοργάνωσης του Διαγωνισμού!

Όπως φαίνεται, το Φρίμπουργκ, θα μπορούσε να είναι μια από τις πόλεις που θα διεκδικήσουν την φιλοξενία του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2025!

Mια πρώτη εξέταση, έχει ξεκινήσει, σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου της HC Fribourg-Gottéronw, μιας γνωστής ομάδας χόκεϊ του Φρίμπουργκ, John Gobbi. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση, ωστόσο υπάρχουν συζητήσεις, και oι υπεύθυνοι σκέφτεται αν θα μπορούσε το Φρίμπουργκ να φιλοξενήσει την Eurovision 2025.

Αν το Φρίμπουργκ, καταθέσει τελικά πρόταση, το πιο πιθανό είναι πως θα προσφέρουν την BCG Arena, της HC Fribourg-Gottéron, η οποία έχει χωρητικότητα 9.000 θεατών, αριθμός που ωστόσο είναι μικρότερος από τον προβλεπόμενο από τους κανονισμούς. Έτσι ένα από τα προβλήματα της επιλογής της πόλης θα είναι το μέγεθος του σταδίου, αλλά και πιθανοί αγώνες της ομάδας χόκεϊ εκείνο το διάστημα.

«Εξετάζουμε αν η αρένα είναι σύμφωνη με τις προδιαγραφές. Σίγουρα είναι μεγάλη, αλλά υπάρχουν και μεγαλύτερες αρένες στην Ελβετία.»

Επιπλέον, η τοπική κυβέρνηση του Φρίμπουργκ επιβεβαίωσε την πρόθεσή της να εξετάσει εάν είναι σε θέση να υποβάλει πρόταση. Πριν κάνουν αυτή την κίνηση, θα αξιολογήσουν εάν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της διαμονής και της αρένας.

Μέχρι τώρα, τέσσερις πόλεις της Ελβετίας έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους για να διοργανώσουν:

  • Βασιλεία
  • Γενεύη
  • Σανκτ Γκάλλεν
  • Ζυρίχη

Η Eurovision 2025 θα λάβει χώρα στην Ελβετία, μετά την νίκη του Nemo, στο Μάλμε με το τραγούδι “The Code”:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2025, στην Ελβετία!

ΠηγήFrapp


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Μάλμε:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *