Junior Eurovision 2024: Η Μαδρίτη θα φιλοξενήσει τον 22ο Παιδικό Διαγωνισμό Τραγουδιού!

Μεγάλα νέα έρχονται σήμερα για την κοινότητα της Junior Eurovision. Μόλις ανακοινώθηκε ότι η Μαδρίτη θα φιλοξενήσει τον 22ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Junior Eurovision.

Ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ισπανίας RTVE ανακοίνωσε ότι η Junior Eurovision θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στο Caja Mágica της Μαδρίτης. Η διοργάνωση αυτή στην Ισπανία συμπίπτει και με την 20η επέτειο από τη νίκη της χώρας στο διαγωνισμό το 2004 με τη María Isabel και το τραγούδι Antes Muerta Que Sencilla.

Πως φτάσαμε στην Ισπανία;

Ως είθισται τα τελευταία χρόνια, ο νικητής του διαγωνισμού διατηρεί το δικαίωμα πρώτης άρνησης σε ό,τι αφορά τη διοργάνωση του επόμενου διαγωνισμού. Πέρυσι, η Γαλλία κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και ήδη από τη νίκη της τον Νοέμβριο, πολλές φωνές υποστήριζαν ότι η Γαλλία δε θα διοργανώσει ξανά τον διαγωνισμό. Λαμβάνοντας υπόψιν τις δύο διοργανώσεις που έχει αναλάβει μέσα σε τρία χρόνια καθώς και την επικείμενη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων το καλοκαίρι του 2024, δεν αποτέλεσε έκπληξη το ότι η Γαλλία όντως αποσύρθηκε. Ως εκ τούτου, τη διοργάνωση ανέλαβε η Ισπανία, η οποία και τερμάτισε στη δεύτερη θέση.

Πηγή: eurovision.tv


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Μάλμε:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *