Mon Amour: Στα ελληνικά το τραγούδι της Γαλλίας στη Eurovision από τον Κων/νο Χριστοφόρου!

Η παγκόσμια επιτυχία που γνωρίζει η μπαλάντα της Γαλλίας στην Eurovion, το εκπληκτικό “Mon Amour” του Slimane ηχογραφήθηκε στα ελληνικά με τίτλο «Πάλι εσύ» από τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.

«Όλα ξεκίνησαν από ένα στοίχημα, έτσι για την πλάκα και για το γούστο μας. Και προέκυψε αυτό το αποτέλεσμα για ένα τραγούδι που όλοι μας λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή που το ακούσαμε. Αυτό είναι στα ελληνικά το «Πάλι εσύ» , cover του «Mon Amour» του φανταστικού Slimane που εκπροσώπησε τη Γαλλία στο φετινό Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision» αναφέρει σε σχετική δημοσίευση στα social media ο τραγουδιστής .

Η συμμετοχή της Γαλλίας κατέλαβε την δεύτερη θέση στην τηλεψηφοφορία του ελληνικού κοινού, πίσω μόνο από την Κύπρο, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που στα social media υποστήριζαν πως το Mon Amour θα έπρεπε να ήταν το νικητήριο τραγούδι του φετινού διαγωνισμού.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. barbara
    barbara says:

    Το συγκεκριμένο άσμα είναι ό,τι πρέπει για τα μπουζούκια, τον Βέρτη και τον Ρέμο. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν το διασκευάσουν κι εκείνοι.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Για εμένα οι επιτροπές αν και το έβγαλαν 2ο βαθμολογικά αδικήθηκε. Αν έπαιρνε τις ψήφους του Νέμο θα κέρδιζε! Εξάλλου το κοινό το είχε ψηλότερα από το Νέμο…
    Εξαιρετικό τραγούδι, σκηνική παρουσία και φωνή! Αρχικά είχε κάτι που ελάχιστα τραγούδια είχαν φέτος, μελωδία…
    Πίστευα ότι μετά το voila δεν θα ξανά στείλει η Γαλλία αριστούργημα, διαψεύστηκα…
    Τώρα για την ελληνική εκδοχή από Χριστοφόρου, θα πω ότι είναι μια τίμια προσπάθεια αλλά χάνει πολύ.

    Απάντηση
    • barbara
      barbara says:

      Αν είναι δυνατόν να βάλουμε το “Voilà” δίπλα σε αυτό σιροπιασμένο καψουροτράγουδο με έναν τύπο που ουρλιάζει και ωρύεται. Έλεος κάπου…

      Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Υπερβολικά σχόλια από ανθρώπους ισχυρογνώμονες που δεν δέχονται και μια δεύτερη γνώμη.
        Επίσης δεν είπα ότι είναι καλύτερο του viola αλλά σου αρέσει δεν σου αρέσει είναι μια από τις καλύτερες συμμετοχές της Γαλλίας την τελευταία 20ετια ΜΑΖΙ με το voila και τη συμμετοχή το 2009.

        Απάντηση
  3. RUDY
    RUDY says:

    Eλεος.Το υπέροχο αυτό τραγούδι πρέπει να το ακούμε στην υπέροχη γλώσσα του και μόνο….Μην ασελγούν μέτριοι ερμηνευτές που νομίζουν ότι θα πάρουν κάτι από τον θρίαμβο και τη μοναδική φωνή του Slimane!!

    Απάντηση
  4. T.R
    T.R says:

    To katestrepse to tragoudi. An exi kati thetiko o fetinos diagonismos/tragodia avto ine to mon amour. Itan to proto tragoudi pou epilegike ton Octovri 2023 kai to monadiko pou ipostirixa mexri telous (kai to monadiko pou psifisa). Kato ta xeria apo to mon amour.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *