ΕΡΤ και ΡΙΚ δεν συμμετέχουν στην ανυπόγραφη δήλωση για την Eurovision 2024!

Τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο μία ανυπόγραφη δήλωση, που σύμφωνα με το ESC Gabe έχουν αποστείλει μέλη αποστολών και καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην Eurovision 2024. Σύμφωνα με πληροφορίες μας τόσο η ΕΡΤ, όσο και το ΡΙΚ δεν υπογράφει την εν λόγω δήλωση.

Το ESC Gabe δημοσιεύει αποκλειστικά αυτή τη δήλωση και ισχυρίζεται πως την υπογράφουν μέλη αποστολών και καλλιτέχνες που συμμετείχαν στον φετινό διαγωνισμό. Σημειώνεται ότι προς το παρόν δεν αναφέρει τα ονόματα που υπογράφουν αυτή τη δήλωση, καθώς αυτό του ζητήθηκε. Η δήλωση αναφέρει:

Τις τελευταίες ημέρες, είδαμε μια σειρά από ανακριβείς αναφορές για το τι συνέβη στα παρασκήνια κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού της Eurovision 2024, την υποτιθέμενη συμπεριφορά καλλιτεχνών προς την ισραηλινή αντιπροσωπεία και τα γεγονότα γύρω από την απόφαση της EBU να μεταφέρει την ισραηλινή αποστολή σε άλλα παρασκήνια.

Ανησυχούμε για τις ανακρίβειες που δημοσιεύονται. Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού της Eurovision 2024, αρκετοί καλλιτέχνες και εθνικές αντιπροσωπείες υπέβαλαν καταγγελίες στην EBU για ανάρμοστη συμπεριφορά και παραβίαση των κανόνων από μέλη της ισραηλινής αντιπροσωπείας.

Συνεργαζόμαστε με την EBU και αναμένουμε ότι αυτά τα παράπονα θα εξεταστούν δεόντως, σύμφωνα με τη δέσμευση των υπαλλήλων της EBU. Ενώ η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, θα ήταν ακατάλληλο να σχολιάσουμε δημόσια συγκεκριμένα γεγονότα, αλλά θα το πράξουμε, εν ευθέτω χρόνω.


Απομένει τώρα να δούμε αν και αυτή τη φορά, το δημοσίευμα που ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου θα διαψευσθεί και από άλλες αποστολές, όπως συνέβη κατά κόρον φέτος σε τέτοια δημοσιεύματα ή θα βρεθούν κάποιες αποστολές ή και καλλιτέχνες που θα επιβεβαιώσουν πως υπέγραψαν την άνω αναφερόμενη δήλωση.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *