ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Song writing camp στην Ελλάδα για την Eurovision!

Μία αποκλειστική είδηση που θα συζητηθεί. Σύμφωνα με τις λίγες πληροφορίες που μπορούμε να αποκαλύψουμε στην παρούσα φάση τουλάχιστον, ένα song writing camp θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα, με αντικείμενο αποκλειστικά την παραγωγή τραγουδιών για την Eurovision 2025.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί ένα song writing camp για την δημιουργία τραγουδιών, με σκοπό να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό της Eurovision. Την επόμενη εβδομάδα καταξιωμένοι δημιουργοί από το εξωτερικό αλλά και από την χώρα μας, θα βρεθούν σε έναν ειδυλλιακό θα λέγαμε τόπο. Στόχος τους φυσικά η παραγωγή τραγουδιών που θα μπορούσαν την επόμενη χρονιά να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στην Ελβετία.

Το συγκεκριμένο song writing camp δεν αφορά κάποια συγκεκριμένη χώρα μόνο, ούτε φυσικά έναν καλλιτέχνη. Η συμμετοχή των δημιουργών είναι έκπληξη και θα προκαλέσει αρκετές συζητήσεις. 

Αυτό που μπορούμε να σας αποκαλύψουμε είναι πως μεταξύ των δημιουργών που έχουν προσκληθεί από το εξωτερικό είναι και τραγουδοποιοί που έχουν κατακτήσει την νίκη στο διαγωνισμό και μάλιστα αρκετά πρόσφατα.

Το Eurovisionfun θα παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν εκεί και θα σας μεταφέρει αποκλειστικά όλες τις λεπτομέρειες, για αυτό μείνετε συντονισμένοι εδώ και ακολουθήστε μας σε όλα τα social media!

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ben
    Ben says:

    Ποιος τα διοργανώνει αυτά? Η ΕΡΤ αποκλείεται, άρα να φανταστώ γίνονται με ιδιωτική πρωτοβουλία κάποιων δισκογραφικών?

    Απάντηση
  2. Μάριος
    Μάριος says:

    Αυτό σημαίνει ότι η ΕΡΤ του χρόνου θα πάει σε απευθείας ανάθεση σε καλλιτέχνη και αναζητά τραγούδια; Οι δημιουργοί που θα είναι στο camp θα συνθέτουν τραγούδια χωρίς να έχουν στο μυαλό τους συγκεκριμένο καλλιτέχνη;

    Απάντηση
  3. Τina
    Τina says:

    Κατά τη γνώμη μου θεωρώ αρκετά μεγάλη την πιθανότητα απευθείας ανάθεσης οσο για τον τρόπο επιλογής του τραγουδιού θα δούμε αν θα παίξει κάποιο ρόλο το song writing camp

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *