Γερμανία: Το NDR θα παραμείνει το υπεύθυνο κανάλι για την Eurovision!

Είναι πλέον επίσημο πως παρά τις συζητήσεις που υπήρχαν κατά την διάρκεια της σεζόν, το NDR θα παραμείνει ο υπευθυνος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Γερμανίας, για την συμμετοχή της χώρας στην Eurovision, μέσα στο δίκτυο του ARD.

Ο Γερμανικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας, επιβεβαίωσε την συμμετοχή του και την ανάμειξη στον Διαγωνισμό, νωρίτερα στο ESC Kompakt, και έτσι όλες οι συζητήσεις για την αλλαγή φορέα, είναι πλέον παρελθόν. Το NDR είναι υπεύθυνο για την συμμετοχή της χώρας από το 1996, και θα είναι επίσημα υπεύθυνο και για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2025.

Τα νέα αυτά αποτελούν σίγουρα μια μικρή έκπληξη, μιας και καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, διάφορα γερμανικά μέσα, έκαναν λόγο για μια επερχόμενη αλλαγή ραδιοτηλεοπτικού φορέα, και συγκεκριμένα πως το MRD θα αναλάβει την συμμετοχή.

Σίγουρα τα ιδιαίτερα απογοητεύτηκα αποτελέσματα της Γερμανίας τα τελευταία χρόνια αλλά και η μεγάλη αρνητική κριτική που δέχτηκε ο φετινός εθνικός τελικός, είχαν καταλυτικό ρόλο στο να πραγματοποιηθεί μια πιθανή αλλαγή.

Ωστόσο η 12η θέση που έλαβε ο Isaak στο Μάλμε (δεύτερη καλύτερη θέση της Γερμανίας τα τελευταία 10 χρόνια) φαίνεται να εμπόδισε αυτά τα σχέδια, τουλάχιστον προσωρινά.

https://youtu.be/kVOHTxFOhak

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Γερμανίας στην Eurovision 2025, στην Ελβετία!

Πηγή: esc-kompakt.de

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *