arsenakos

Γιώργος Αρσενάκος: ”Η Τάνια Μπρεάζου είναι έτοιμη για τη Eurovision”!

O ceo της PANIK Records, Γιώργος Αρσενάκος, βρέθηκε στην κριτική επιτροπή του μουσικού διαγωνισμού του Alpha, J2US.

Μεταξύ των διαγωνιζομένων είναι και ο ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας, με δασκάλα την Τάνια Μπρεάζου, η οποία και έχει εκφράσει πολλές φορές το ενδιαφέρον της να βρεθεί στην Eurovision.

Μετά την εντυπωσιακή τους ερμηνεία στο «Shallow» των Lady Gaga και Bradley Cooper, η κριτική επιτροπή επισήμανε ότι η Τάνια Μπρεάζου, πρέπει να μας εκπροσωπήσει στον μουσικό διαγωνισμό, με τον Νίκο Κοκλώνη να ρωτά τον ceo της PANIK Records, αν αυτό θα γίνει σύντομα.

Τότε ο Γιώργος Αρσενάκος, αποκάλυψε ότι επιχειρούν με την Τάνια να βρεθούν στην Eurovision, ενώ τόνισε ότι η τραγουδίστρια είναι έτοιμη για τη σκηνή του διαγωνισμού.

”Προσπαθούμε και θέλουμε να πάμε με την Τάνια στην Eurovision. Μακάρι η Ελλάδα να μας ακούσει. Περιμένουμε προτάσεις. Ακόμα και η Κύπρος και η Ρουμανία. Η Τάνια είναι έτοιμη για Eurovision”.

Θα θέλατε να δείτε την Τάνια Μπρεάζου στο διαγωνισμό της Eurovision; Γράψτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με την Ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2025!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. John
    John says:

    Αν στείλουν τραγουδιστή της Panic τότε έχουμε σίγουρη την τελευταία θέση. Νομίζουν ότι η Eurovision είναι τα ψευτοχιτάκια που πουλάνε εδώ και ακούν τα παιδάκια. Άσε και τις χορογραφίες που είναι κόπια του Ξιαρχού και επαναλαμβάνονται σε κάθε video clip.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *