Ελλάδα: “Ζόζεφιν και χορευτικό στην Eurovision πάνε μαζί”!

Η Ζόζεφιν έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» που τη συνάντησε σε πρόβες για τα MAD VMA 2024.

Η τραγουδίστρια μίλησε για το επερχόμενο performance της στη σκηνή των βραβείων, αλλά και το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision του χρόνου.

Θα ήθελα πάρα πολύ να πάω στη Eurovision. Το ονειρεύομαι, έχω αρχίσει και το φαντάζομαι. Χρόνο με τον χρόνο θέλω να γίνομαι όσο καλύτερη γίνεται πάνω στην σκηνή, αυτός είναι ο στόχος, και να έχω απήχηση στον κόσμο.

Το βράδυ της Eurovision, αν επιλεχθώ να πάω, το φαντάζομαι σαν ένα πάρτι, θέλω να γίνει σουξέ το τραγούδι μας, θέλω να είναι μία fun βραδιά και να εκπροσωπήσω όσο γίνεται καλύτερα την χώρα μου. Ζόζεφιν και χορευτικό πάνε μαζί. Έτσι το φαντάζομαι, να μπορώ να κουνηθώ, να χορέψω, να τραγουδήσω και να πάρω και όλους τους χορευτές μου μαζί.

Η Ζόζεφιν με δηλώσεις της τις τελευταίες ημέρες έχει σηκώσει ψηλά το ζήτημα της Eurovision και της ενδεχόμενης συμμετοχής της στον επόμενο διαγωνισμό.

Θα θέλατε να δείτε την Ζόζεφιν στην Eurovision 2025; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

17 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Το θέμα είναι πως θέλει να κινηθεί η ΕΡΤ πραγματοποίηση εθνικού τελικού όπου την τελική επιλογή έχει το κοινό ?Η απευθείας ανάθεση ειδικά σε μια χρονιά που γιορτάζουμε 20 χρόνια από την μοναδική νίκη της χώρας μας . Όσο για την Ζοζεφίν θα προτιμούσα να συμμετάσχει σε έναν εθνικό τελικό

    Απάντηση
    • Chronis nikiforos
      Chronis nikiforos says:

      Αν η ΕΡΤ κάνει εθνικό τελικό στάνταρ θα πάει κάνας τύπου τρανός ή light και θα κερδίσει οπότε καλύτερα να έχουμε internal selections

      Απάντηση
  2. Ben
    Ben says:

    Ζοζεφίν και χορευτικό είναι μια χαρα συνδυασμός. Επίσης το Eurovision και χορευτικό εξίσου μια χαρά συνδυασμός. Το Ζοζεφίν και Eurovision είναι που βρίσκω τρομακτικό.

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Κεφάλαιο Ζοζεφίν, τρίτη χρονιά σερί που συζηταται τόσο νωρίς και τόσο έντονα.
    Και πέρσι τέτοιες μέρες τα ίδια έλεγε και μάλιστα σε ποστ και όταν ανακοινώθηκε η Σαττι πολλοί περίμεναν να ακούσουν το όνομα της Ζοζεφίν!
    Η κοπέλα σίγουρα είναι δουλευταρου με αρκετά σουξεδακια, και έχει βελτιωθεί φωνητικά αλλά στο είδος της υπάρχει η μακράν καλύτερη Φουρέιρα. Θεωρώ αστείο να γίνει ανάθεση στη Ζοζεφίν και όχι στη Φουρέιρα αν είναι να πάμε με έθνικ… Στην ίδια κατηγορία νομίζω προτιμώ και την Ευαγγελία αντί της Ζοζεφίν καθώς πιστεύω ότι θα έχει μια τύχη τύπου edendi και nutsa. (Η οποία είχε και φωνάρα)
    Τωρα αν είναι να εμπλακεί σε εθνικό τελικό ας είναι…
    Πάντως ελπίζω η ΕΡΤ να καταλάβει σχετικά νωρίς ότι πρέπει να ακολουθήσει τη φετινή πετυχημένη συνταγή και να ανακοινώσει σχετικά σύντομα (όπως με τη Σαττι) την/τον εκπρόσωπο.

    Απάντηση
  4. Vasiils
    Vasiils says:

    Νομίζω είναι η ώρα της πλέον. Του χρόνου η το 26 πιστεύω πρέπει να πάει η με Ελλάδα η με Κύπρο. Αρέσει δεν αρέσει είναι πλέον από τις πιο γνωστές ποπ τραγουδίστριες στην Ελλάδα και έχει μεγάλο γκελ στο νεανικό κοινό. Μπορεί να μην έχει τη φωνάρα αλλά πιστεύω δεν θα αφήσει τίποτα στη τύχη και θα παρουσιάσει κάτι τουλάχιστον αξιοπρεπές. Δηλαδή ένα πλασάρισμα στην 10αδα υπό προϋποθέσεις είναι εφικτό πιστεύω. Ας πάει λοιπόν σύντομα να δούμε τι μπορεί να καταφέρει.

    ΥΓ: Αν και του χρόνου πιστεύω θα στείλουμε άντρα, και επίσης έχει πει κιόλας ότι θέλει μετά από άντρα. Άρα το 26 έχει πολλές πιθανότητες!

    Απάντηση
    • Ben
      Ben says:

      Τι σας κάνει να πιστεύετε ολους εσάς που λέτε οτι είναι η ώρα της οτι όντως είναι η ώρα της; Ούτε έχει κάνει κάποιο τρελό σουξέ ούτε φωνητικά είναι καλή ούτε έχει κάποιο καλλιτεχνικό εκτόπισμα τέτοιο που θα μας έκανε να παραβλέψουμε ολα τα παραπάνω. Δεν βλέπω τον λόγο αν θελουμε τυπου έθνικ να μην αναθέσουμε στη Φουρειρα και να πάμε στην επιλογή της Ζοζεφίν. Ο,τι κάνει η Ζοζεφιν το κάνει η Φουρειρα και αποδεδειγμένα 100 φορές καλύτερα. Ας παει με την Κύπρο στην τελική η Ζοζεφίν που δεν έχει θέμα όποιον και να στείλει να της φυγει και ο καημός.

      Απάντηση
      • GUS
        GUS says:

        ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ….ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ! ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΠΑΕΙ…ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΣ ΠΑΕΙ…

        Απάντηση
  5. CeCe
    CeCe says:

    Εγώ νομίζω ότι εν τέλει θα πάει με την Κύπρο, ταιριάζει πιο πολύ στο στυλ των συμμετοχών που έχει στείλει η Κύπρος τα τελευταία χρόνια.

    Απάντηση
  6. John
    John says:

    Έχει αποδειχτεί ότι όταν κάτι συζητείται πολύ στο τέλος καίγεται. Δε νομίζω να πάει η Ζόζεφιν. Πάλι κάποια έκπληξη θα έχουμε. Παντως η σκηvή της Eurovision δεν έχει καμία σχέση με τα ψευτοχιτάκια της Panic και τις ερασιτεχνικές χορογραφίες που συνοδεύουν τα τραγούδια της εταιρείας. Θέλει εκτόπισμα και επαγγελματισμό η συμμετοχή στη Eurovision.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *