Kid Moxie

Η Kid Moxie η τέταρτη πρόταση του EurovisionFun για την Eurovision 2025!

Μετά από τρεις ενδιαφέρουσες προτάσεις, πάμε σε κάτι πιο ανατρεπτικό για τα ελληνικά δεδομένα. Μιλάμε φυσικά για την τέταρτη πρότασή μας για την Eurovision 2025, που δεν είναι άλλη από την τραγουδίστρια, συνθέτρια και μουσική παραγωγό, Kid Moxie.

Η Ελενα Χαρμπίλα ή Kid Moxie, όπως κάνει χρυσή καριέρα διεθνώς, ξεκίνησε μιμούμενη τον Μάικλ Τζάκσον σε παιδικά πάρτυ στην Πεντέλη κι έφτασε να δουλεύει δίπλα στα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλιγουντ και της Ελλάδας. Παρόλο που βρίσκεται συχνά στη χώρα μας έχει ως έδρα το Λος Άντζελες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kid Moxie (@kid.moxie)


Η μουσική της χαρακτηρίζεται από ένα μείγμα ποπ γλυκύτητας και στοιχειωτικών μελωδιών, ενώ έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές διαφημίσεις, τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες. Φυσικά, δεν λείπουν πολλές Live εμφανίσεις, σε Ελλάδα και ΗΠΑ.

Επιπλέον, ντύνει μουσικά διαφημιστικές καμπάνιες για brands, όπως το brand, Victoria’s Secret, αλλά και πετυχημένα βιντεογκέιμ σαν το Cyberpunk 2077 και τρέιλερ για το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης.

Φυσικά, έχει παρουσία και σε ελληνικές σειρές, καθώς διασκεύασε, ένα πασίγνωστο κομμάτι, το Creep, για το σίριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, αλλά και τραγούδια, για το Milky Way του Βασίλη Κεκάτου.

Ακόμα, συνθέτει το νέο σήμα που προτάσσεται σε κάθε ταινία του κινηματογραφικού κολοσσού Orion Pictures που ανήκει στην MGM, αλλά έπαιξε και σε θεατρική παράσταση που σκηνοθετούσε ο Αλ Πατσίνο.

Πρόσφατα, μάλιστα η Lakeshore Records κυκλοφόρησε το soundtrack που συνέθεσε για την ταινία “Not to be Unpleasant but we need to have a Serious Talk” στην οποία συμμετέχει ως ηθοποιός!

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι Depeche Mode, η μπάντα που λατρεύει από την εφηβική της ηλικία, ακούγοντας τη διασκευή της στο “Creep” των Radiohead, η οποία έφτασε στο No1 του Shazam Chart στην Ελλάδα, την προσέγγισαν και της ζήτησαν να διασκευάσει το κομμάτι τους Wagging Tongue. 

Πρόσφατα ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες ο Γιώργος Μαζωνάκης, εμπιστεύτηκε την ίδια και μαζί επαναηχογράφησαν ένα από τα σημαντικότερα τραγούδια του λαϊκού τραγουδιστή, το Ανήκω Σε Μένα.

Η διασκευή αυτή με την πιο cinematic pop ματιά της Kid Moxie, γεννήθηκε σαν ιδέα για τις ανάγκες της ταινίας μικρού μήκους, Στον Θρόνο Του Ξέρξη, της Εύης Καλογηροπούλους, σε ανάθεση Onassis Culture, η οποία και βραβεύτηκε στο 75ο Φεστιβάλ Καννών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kid Moxie (@kid.moxie)

Τα τραγούδια της είναι επηρεασμένα, από ένα ρετρό-φουτουριστικό, αλλά και 80s στοιχείο, σαν αυτά των Weekend και Dua Lipa, ενώ έχει κυκλοφορήσει έξι προσωπικά άλμπουμ. Η Kid Moxie, ανήκει στην Minos EMI, a Universal Music Company.

Η εντυπωσιακή φωνή της, το star quality, αλλά και γεγονός ότι αποτυπώνει στο έπακρο την έννοια της λέξης, καλλιτέχνης, θα μπορούσε να είναι μία επάξια επιλογή για την ελληνική ή κυπριακή εκπροσώπηση στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kid Moxie (@kid.moxie)

Πως σας φαίνεται η περίπτωση της Kid Moxie; Θα θέλατε να την δείτε στην σκηνή της Eurovision 2025 με τα χρώματα της Ελλάδας ή της Κύπρου; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2025!

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *