Η Silia Kapsis στις 29/6 Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη για το EuroPride 2024!

Η αγαπημένη μας Silia Kapsis, που εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision 2024, θα τραγουδήσει στις 29 Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη στα πλαίσια του EuroPride 2024!

Στην κεντρική συναυλία του EuroPride 2024 στην Θεσσαλονίκη, θα βρεθεί η Silia Kapsis για να βρεθεί για άλλη μία φορά κοντά στο κοινό της Θεσσαλονίκης που τόσο αγαπά και την αγαπάνε. Η Silia Kapsis γεννήθηκε στην Αυστραλία, αλλά η καταγωγή της πέρα από την Κύπρο, είναι και από την Θεσσαλονίκη, από την πλευρά της μητέρας της.

Η συναυλία αυτή θα λάβει χώρα στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης και είναι ουσιαστικά η συναυλία που κλείνει τις εκδηλώσεις του EuroPride 2024, που φέτος φιλοξενείται στην Θεσσαλονίκη. Μαζί με την Silia Kapsis θα είναι ακόμη ένας ακόμη καλλιτέχνης από τον φετινό διαγωνισμό, που είμαστε σίγουροι πως θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα. Τις προηγούμενες ημέρες στον ίδιο χώρο θα βρεθεί και η Έλενα Παπαρίζου (27/6), αλλά και η Καλομοίρα (28/9).

Το Eurovisionfun φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την μεγάλη γιορτή για την Θεσσαλονίκη και θα σας μεταφέρουμε όλα όσα θα συμβούν εκεί. Φυσικά ανυπομονούμε να υποδεχτούμε και να χειροκροτήσουμε το κορίτσι μας, την Silia Kapsis!

Μέχρι τότε όμως απολαύστε για μία ακόμη φορά την Silia Kapsis στην προηγούμενη live εμφάνιση της στην Θεσσαλονίκη, στο μεγάλο Eurovision party που έγραψε ιστορία και πραγματοποίησε το Eurovisionfun και το Zoo Radio στο WE:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *