Ολλανδία: Ο Twan van de Nieuwenhuijzen παραιτείται από αρχηγός αποστολής της χώρας!

Μετά από έναν χρόνο υπηρεσίας, ο αρχηγός της Ολλανδικής αποστολής, ο γνωστός στους φαν Twan van de Nieuwenhuijzen, παραιτείται από την θέση του, για να συνεχίσει την καριέρα του στο NOS.

Μέσω μιας δημοσίευσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Twan van de Nieuwenhuijzen, ανακοίνωσε την παραίτησή του από την θέση αυτή, ενώ αποκάλυψε πως θα εργάζεται πλέον ως Αρχισυντάκτης Εκδηλώσεων στο NOS. Συγκεκριμένα ανέφερε:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Twan van de Nieuwenhuijzen (@twanvdn)

«Από τα μέσα Αυγούστου θα αρχίσω να εργάζομαι ως Αρχισυντάκτης στο NOS Events! Θα συνεργαστώ με γνωστά πρόσωπα και νέους συναδέλφους σε (ζωντανά) προγράμματα για εθνικές εκδηλώσεις, εκδηλώσεις μνήμης και εορτασμούς. Μετά από πέντε χρόνια δουλειάς στη Eurovision, αυτή η μεγάλη ευκαιρία ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος!” 

Ο Van de Nieuwenhuijzen είχε έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην Eurovision τα τελευταία χρόνια, όντας ο Επικεφαλής του Διαγωνισμού από το 2019 έως και το 2023, ενώ το 2024 ήταν ο αρχηγός της Ολλανδικής αποστολής.

Η AVROTROS επιβεβαίωσε πως δεν ψάχνει ακόμα για καινούργιο αρχηγό αποστολής μιας και δεν έχουν ακόμα αποφασίσει αν θα συμμετέχουν στον επόμενο διαγωνισμό, μετά τα όσα έλαβαν χώρα στο Μάλμε, μετά τον αποκλεισμό του Joost Klein.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ολλανδίας στην Eurovision 2025, στην Ελβετία!

Πηγή: ad.nl

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *