Theo Evan

Ο Theo Evan η πέμπτη πρόταση του EurovisionFun για την Eurovision 2025!

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι τις προτάσεις μας για την Eurovision 2025. Η πέμπτη μας πρόταση είναι ένας performer, από την Κύπρο που θέλει να διαγωνιστεί στην Eurovision! Πρόκειται για τον Theo Evan.

Ο Ευάγγελος Θεοδώρου, γνωστός ως Theo Evan, σε ηλικία μόλις 7 ετών, ξεκίνησε να παίρνει μαθήματα χορού στην Λευκωσία. Ήταν σύντομα φανερό ότι διακρινόταν για το ταλέντο του, τόσο στο χορό όσο και στο τραγούδι. Αυτή η φυσική ικανότητα τον οδήγησε σε επιτυχίες και βραβεία σε διάφορους διαγωνισμούς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Theo Evan (@theoevan_)

Παράλληλα, συμμετείχε στη χορωδία του σχολείου και σε διάφορες παραστάσεις και μουσικές εκδηλώσεις, όπως Talent Shows και Musical Theatre Shows, τα οποία του έδωσαν την ώθηση και τη φιλοδοξία να δημιουργήσει τα δικά του τραγούδια. Με την πάροδο του χρόνου, τα γούστα του στη μουσική κατευθύνθηκαν προς την Pop. Ο Michael Jackson έγινε ο εμπνευστής και το είδωλό του, καθιστώντας τον Theo Evan να ενστερνιστεί τον ρυθμό και τον χορό ως ένα μέσο έκφρασης. Παρόλο που αποφοίτησε με πολύ καλούς βαθμούς από ένα υψηλού επιπέδου σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, εντούτοις επέλεξε μια «αντισυμβατική πορεία» με τη στήριξη της οικογένειάς του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Theo Evan (@theoevan_)

Είναι απόφοιτος του Berklee, του κορυφαίου ίσως παγκοσμίως πανεπιστημίου μουσικής στην Αμερική, αποφάσισε να επιστρέφει στο Λος Άντζελες, την πόλη που επέλεξε για να διαμορφώσει τον δικό του μουσικό χάρτη.

Τελείωσε τις σπουδές του νωρίτερα από την κανονική τους διάρκεια με άριστα. Αυτό δεν άφησε αδιάφορους τους καθηγητές του, που στις τρεις τελευταίες αποφοιτήσεις έλαβε μέρος ως τιμώμενο πρόσωπο, μαζί με θρύλους της μουσικής, όπως οι Justin Timberlake, Missy Eliott, Pharell Williams και John Legend.

Έχει κυκλοφορήσει πάνω από δέκα single, ενώ Οι παραγωγοί της τηλεοπτικής παραγωγής Euphoria της HBO δεν έμειναν αδιάφοροι από το ταλέντο του Theo Evan και έτσι τον βλέπουμε ως κομπάρσο στο 7ο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της επιτυχημένης σειράς.

Σε ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει ότι θα τον ενδιέφερε πολύ η ελληνική ή κυπριακή εκπροσώπηση στο διαγωνισμό της Eurovision.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Theo Evan (@theoevan_)

Πως σας φαίνεται η περίπτωση του Theo Evan; Θα θέλατε να τον δείτε στην σκηνή της Eurovision 2025 με τα χρώματα της Ελλάδας ή της Κύπρου; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2025!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Vasiils
    Vasiils says:

    Μακράν η καλύτερη πρόταση μέχρι στιγμής. Φωνή, παρουσιαστικό, κίνηση. Νομίζω παίζει δυνατά για επόμενος εκπρόσωπος της Κύπρου. Εμείς ελπίζω να στείλουμε ένα μεγάλο ονόμα λόγω των 20 χρόνων από τη νίκη μας, αλλά και να για ασχοληθούν όλοι όπως φέτος με τη Μαρίνα.

    Απάντηση
    • Tina
      Tina says:

      Συμφωνώ ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης θα μπορούσε να είναι πιθανή επιλογή για την Κύπρο και επίσης θα έπρεπε εμείς να στείλουμε κάποιο γνωστό καλλιτέχνη λόγω όπως λες των 20 χρόνων από τη νίκη μας .

      Απάντηση
    • Π.Λ.
      Π.Λ. says:

      Να ξεκολλήσουμε όμως από το ‘να στείλουμε μεγάλο όνομα’ το οποίο το έχουμε ξεχυλώσει εντελώς. Δεν είναι μόνο μεγάλα ονόματα η Ελλάδα και τα μισά μεγάλα ονόματα (και λίγα λέω) πολύ απλά δεν κάνουν για Γιουροβίζιον και αυτά που λένε όλοι, μα όλοι που θεωρητικά μπορούν (Ζόζεφιν, Παπαρίζου κλπ, κλπ) ούτε καν είναι και καμιά σίγουρη επιτυχία (συν του ότι, τι ρόλο βαράει ότι θα έχουν περάσει 20 χρόνια από τη νίκη μας? Ποιά χώρα έχει γιορτάσει την επέτειό νίκης της στέλνοντας μεγάλο όνομα, ποιά? Δε βγάζει δλδ κανένα νόημα)

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *