Το Europride 2024, έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη και το Eurovisionfun ήταν εκεί | Δείτε τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών!

Το Europride 2024 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Το Eurovisionfun φυσικά ήταν στα παρασκήνια της μεγαλύτερης γιορτής υπερηφάνειας καθώς φέτος υπήρχε και έντονο Eurovision ενδιαφέρον με αρκετούς αστέρες του διαγωνισμού να δίνουν το παρόν στη σκηνή που στήθηκε μπροστά από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Στην παρουσίαση των συναυλιών για το Europride 2024 βρέθηκαν οι Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Fatality και Raw Bee Candles, καθώς και οι Γιώργος Καπουτζίδης και Φώτης Σεργουλόπουλος (σχολιαστές για τον διαγωνισμό της Eurovision).

Στη σκηνή του διαγωνισμού βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Κωστής Μαραβέγιας, η Κατερίνα Στικούδη, η Silia Kapsis, η Evangelia, η LILA, η Καλομοίρα και οι φετινοί εκπρόσωποι της Ισπανίας, Nebulossa.

Φυσικά, το Eurovisionfun ήταν εκεί με αποκλειστικό υλικό από τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, που μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω:

Τo Εurovisionfun, η μεγαλύτερη οικογένεια της Eurovision σας μετέφερε για τρεις ημέρες απολαυστικό υλικό από τη μεγαλύτερη γιορτή υπερηφάνειας, συμπερίληψης και φυσικά αγάπης. Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα του Europride 2024 για την άψογη διοργάνωση και ένα μεγαλύτερο μπράβο σε όλους εσάς για την συμμετοχή σας.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *