O Joost Klein δεν θέλει να εκπροσωπήσει την Ολλανδία το 2025 αλλά … το Βέλγιο!

Ο Joost Klein που με την συμπεριφορά του έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του στον φετινό διαγωνισμό, τώρα επιχειρεί να προκαλέσει και πάλι συζητήσεις με μία νέα του δήλωση. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του στην τελευταία του συναυλία, καλεί την δημόσια τηλεόραση του Βελγίου να του δώσει την εκπροσώπηση της χώρας για την Eurovision 2025!

Μετά τον αποκλεισμό του από τον τελικό της Eurovision 2024, o Joost Klein δεν ήθελε να ακούσει για τον διαγωνισμό της Eurovision, χρησιμοποιώντας μάλιστα και όχι το πιο ευγενικό λεξιλόγιο για την εμπειρία του στο Μάλμε. Λίγες ημέρες όμως νωρίτερα στην συναυλία του στο Pinkpop φάνηκε πως άλλαξε γνώμη και είπε ενώπιον όλων των παρευρισκόμενων εκεί, γιατί όχι το 2025.

Ενώ όλοι ανέμεναν πως εννοούσε μία ακόμη συμμετοχή στον διαγωνισμό με τη χώρα του την Ολλανδία, ο Joost Klein έχει άλλα σχέδια… τουλάχιστον έτσι δηλώνει.

Πιο συγκεκριμένα κι ενώ τραγουδούσε στο Βέλγιο, θέλοντας να σχολιάσει ένα πανό που κρατούσαν κάποιοι θαυμαστές του, στο οποίο αναγράφονταν: Joost for Eurovision 2025 έχοντας και την ολλανδική σημαία, είπε:

Ποιος σας είπε πως θέλω να εκπροσωπήσω αυτή τη χώρα! Βέλγιο κάλεσε με!

Φυσικά και μετά όλα τα παραπάνω, κανείς δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά τα λεγόμενα του Joost, τα οποία αλλάζουν ανάλογα με τη διάθεση του. Μόνο ο χρόνος θα δείξει, αλλά και η δικαστική έκβαση της υπόθεσης του.

Υπενθυμίζουμε πως γυναίκα εργαζόμενη της σουηδικής δημόσιας τηλεόρασης που εργάζονταν για τον φετινό διαγωνισμό, μήνυσε τον Joost Klein για άσκηση βίας εναντίον της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του από τον τελικό της Eurovision 2025.

Η Ολλανδία δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει αν θα λάβει μέρος στην Eurovision 2025. Από την άλλη το Βέλγιο θα πραγματοποιήσει το Eurosong 2024, χωρίς όμως να γίνει ανοιχτό κάλεσμα για υποβολή τραγουδιών, αλλά με πρόσκληση σε συγκεκριμένους δημιουργούς και καλλιτέχνες. Αυτό σημαίνει πως αν όντως ο Joost Klein επιθυμεί να εκπροσωπήσει το Βέλγιο στην επόμενη Eurovision, θα πρέπει να κερδίσει τον εθνικό τελικό, το Eurosong 2025.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *