Ολλανδία: Η απάντηση του σχολιαστή Cornald Maas στον Edward af Sillen!

Χθες, μέσω ενός tweet στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ, ο Edward af Sillen, κειμενογράφος του διαγωνισμού της Eurovision τις τρεις τελευταίες φορές που αυτός πραγματοποιήθηκε στην Σουηδία (2013, 2016 και 2024), εμμέσως πλην σαφώς παραλλήλισε τις δύο περιπτώσεις αποκλεισμών που συνέβησαν στην Eurovision 2024 και λίαν προσφάτως στο Euro, αυτές του Joost Klein και του Τούρκου ποδοσφαιριστή Merih Demiral.

Η δημοσίευση αυτή έλαβε τόσο θετικές όσο και αρνητικές αντιδράσεις, που έλεγαν ότι η σύνδεση αυτή είναι άτοπη. Το ίδιο σχολίασε κάτω από την δημοσίευση και ο Cornald Maas, ο επί χρόνια σχολιαστής της Ολλανδικής τηλεόρασης. Συγκεκριμένα, απάντησε:

«Σοβαρά; Δεν υπάρχουν καλύτερες/πιο ουσιαστικές συγκρίσεις; Μπορείς να προσπαθήσεις καλύτερα (ελπίζω).»

Ο αποκλεισμός της Ολλανδίας από τον τελικό του φετινού Διαγωνισμού, ήταν ένα θέμα που όπως φαίνεται απασχόλησε τόσο τους φαν όσο και την ίδια την EBU σε μεγάλο βαθμό, η οποία ανέφερε στο πρόσφατο πόρισμά της για όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της Eurovision 2024, πως η απλούστευση και τήρηση των κανονισμών από όλους (μέλη αποστολών, καλλιτέχνες, fans) είναι κομβικής σημασίας για την απρόσκοπτη πορεία του διαγωνισμού στο μέλλον. Ωστόσο, όπως είναι λογικό, ο Ολλανδός σχολιαστής είναι αρνητικός με την όλη μεταχείριση του θέματος.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2025, στην Ελβετία!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *