Στην κορυφή με συντριπτική πρωτοκαθεδρία στην Ελλάδα το Eurovisionfun!

Η εμπιστοσύνη του αναγνωστικού κοινού συνεχίζει να είναι μεγάλη για την ιστοσελίδα μας, αφού για έναν ακόμη μήνα το Eurovisionfun βρέθηκε στην πρώτη θέση της γιουροβιζονικής ενημέρωσης στην Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά και ένα από τα δημοφιλέστερα site του διαγωνισμού σε όλο τον κόσμο!

Πρώτο σε Ελλάδα το Eurovisionfun με δεύτερο το Eurovision.tv

Στην πρώτη θέση στην Ελλάδα μεταξύ όλων των Eurovision sites συνεχίζει να είναι το Eurovisionfun, με 94.000 επισκέψεις Ελλήνων χρηστών τον μήνα Ιούνιο. Στην δεύτερη θέση μεταξύ των ειδησεογραφικών sites με 45.000 περίπου επισκέψεις η επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού Eurovision.tv και μόλις στην τρίτη θέση πλέον να βρίσκεται η ιστοσελίδα ogaegreece, ενός εκ των σωματείων του διαγωνισμού στη χώρα μας με 31.000 επισκέψεις τον μήνα που μας πέρασε. Οι Έλληνες λοιπόν με ποσοστά περίπου 50% εμπιστεύονται το Eurovisionfun για την ενημέρωση τους στα δρώμενα του διαγωνισμού, αφού οι τέσσερις άλλες ιστοσελίδες συγκεντρώνουν περίπου τον ίδιο αριθμό επισκέψεων, που καταγράφει μόνο του το Eurovisionfun!

Ένα από τα τέσσερα μεγαλύτερα site παγκοσμίως παραμένει το Eurovisionfun

Η απήχηση όμως του Eurovisionfun είναι μεγάλη και εκτός Ελλάδας, αφού το Eurovisionfun συνεχίζει και τον μήνα Ιούνιο να είναι ένα από τα μεγαλύτερα site παγκοσμίως, με 500.000 περίπου επισκέψεις από ολόκληρο τον κόσμο!

Για άλλη μία φορά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για όλη την υποστήριξη και αγάπη που τόσο απλόχερα μας προσφέρατε τις προηγούμενες εβδομάδες. Παλέψαμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και ελπίζουμε πως τα καταφέραμε και με το παραπάνω.

Μείνετε μαζί μας στο ταξίδι για την Eurovision 2025 και την Ελβετία, αφού ξέρετε πως το σπίτι της Eurovision στην Ελλάδα είναι το Eurovisionfun και το βιολετί είναι ένα χρώμα που θα φορεθεί πολύ και την επόμενη χρονιά!

Μείνετε σταθερά συντονισμένοι στο Eurovisionfun!

Πηγή: Similarweb

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *