Δείτε το βίντεο κλιπ του «Αχ Θάλασσα» της Μαρίνας Σάττι!

Μετά το τέλος του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, η Μαρίνα Σάττι συνεχίζει τις sold out εμφανίσεις της στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε και το καινούργιο της ΕΡ με τίτλο «Π.Ο.Π.».

Μετά την μεγάλη επιτυχία του «Lalalala», η Μαρίνα επέλεξε την ημέρα της ονομαστικής της εορτής για να κυκλοφορήσει το βίντεο κλιπ του «Αχ Θάλασσα», ένα από τα πιο πολυσυζητημένα τραγούδια αυτού του mini album, που αγαπήθηκε από το κοινό, από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Δείτε το βίντεο κλιπ του «Αχ Θάλασσα» της Μαρίνας Σάττι στο παρακάτω βίντεο:

Στην εισαγωγή του βίντεο φαίνεται η φράση “To my Dad.” στον οποίο προφανώς η Μαρίνα αφιερώνει το τραγούδι και το βίντεο.

Παράλληλα στον τέλος του βίντεο η κάμερα βυθίζεται στην θάλασσα και διακρίνονται διάφορα ρούχα, αναφέροντας έτσι πως την τελευταία δεκαετία έχουν χάσει την ζωή τους στην Μεσόγειο τουλάχιστον 29.984 άνθρωποι, εκ των οποίων 1.274 παιδιά. Η Μαρίνα Σάττι θα συνεργαστεί με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, και μαζί με την δισκογραφική της εταιρία θα δωρίσουν όλα τα έσοδα από το βίντεο κλιπ για τα παιδιά που έχουν ανάγκη!

Πώς σας φάνηκε το νέο βίντεο κλιπ της Μαρίνας Σάττι; Γράψτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

1 reply
  1. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Συγχαρητήρια Μαρίνα!!!! Ένα αριστούργημα που μεταδίδει ένα τόσο σημαντικό μήνυμα!!! Είμαι σίγουρος ότι ο μπαμπάς σου θα είναι πολύ περήφανος!!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *