Ελένη Φουρέιρα: “Δεν ξέρω αν έχω κάτι καλύτερο να δώσω στη Eurovision”!

Εν αφορμή της μεγάλης συναυλίας που έδωσε η Ελένη Φουρέιρα προ ολίγων ημερών στη Θεσσαλονίκη, μίλησε εφ’ όλης της ύλης στον Τάσο Ριζόπουλο και στο Cosmoradio 95,1.

Σαφώς η ελληνίδα σουπερστάρ δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το κεφάλαιο Eurovision στη ζωή της, το οποίο εκτόξευσε την καριέρα της και συνεχίζει να την απωθεώνει σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Συγκεκριμένα και για τη φετινή της εμφάνιση στη σκηνή του Malmö Arena και την αγάπη που λαμβάνει, αναφέρει:

Ένιωσα ότι ξαναπήγα Eurovision τώρα! Πολύ πιο χαλαρά, καμία σχέση…είναι πολύ αγχωτικό για τα παιδιά που διαγωνίζονται. Οι καλλιτέχνες δεν είμαστε φτιαγμένοι να διαγωνιζόμαστε. Είμαστε φτιαγμένοι να κάνουμε κάτι από την ψυχή μας. Όταν μπαίνει μέσα αυτό το άγχος, είναι πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθεις. Οπότε ήμουν πολύ πιο ήρεμη, δε χρειάζονταν να αποδείξω κάτι.

Σχετικά με μια εκ νέου εκπροσώπηση στον Διαγωνισμό, η Ελένη Φουρέιρα δηλώνει:

Δεν ξέρω αν έχω κάτι καλύτερο να δώσω στη Eurovision, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ποτέ μη λες ποτέ, μπορεί να έρθει ένα υπέροχο τραγούδι και να θέλω να το ξανακάνω. Οπότε, θα δούμε…

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη της Ελένης Φουρέιρα στον Τάσο Ριζόπουλο παρακάτω:

Ελένη Φουρέιρα και Eurovision

Η ιστορία της Ελένης Φουρέιρα με τον διαγωνισμό είναι μακρά. Ξεκινώντας από το 2010, η Ελένη Φουρέιρα διεκδίκησε την εκπροσώπηση της Ελλάδας στο Όσλο, τερματίζοντας δεύτερη στην ελληνική εθνική επιλογή. Μετά από ατελέσφορες προσπάθειες για την Ελλάδα τα επόμενα χρόνια, η πρόταση ήρθε από την Κύπρο το 2018. Αποτέλεσε τη μεγάλη έκπληξη στη Λισαβόνα, κατακτώντας τη δεύτερη θέση με το “Fuego“, την υψηλότερη θέση που έχει κατακτήσει η Μεγαλόνησος στον διαγωνισμό, ενώ το τραγούδι αποτελεί σημείο αναφοράς για τους φαν.

Δηλωτικά της αγάπης και της αναγνώρισης της επιτυχίας της Ελένης Φουρέιρα στη Eurovision είναι και οι δύο guest εμφανίσεις που έχει κάνει στον διαγωνισμό μέσα σε αυτά τα έξι χρόνια. Το 2019 εμφανίστηκε στη σκηνή του Τελ-Αβίβ, ερμηνεύοντας μια δική της εκδοχή του “Dancing Lasha Tumbai“(Ουκρανία 2007), ενώ φέτος εμφανίστηκε ως opening act στο Malmö με τη συμμετοχή της “Fuego“.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

1 reply
  1. Δήμητρα
    Δήμητρα says:

    Συγγνώμη παιδιά που θα το πω, αλλά ευτυχώς το αναγνωρίζει και η ίδια. Η Φουρέιρα είναι σπουδαία performer αλλά καλλιτεχνικά δε θα μπορούσε να προσφέρει κάτι παραπάνω. Αντί να πάει με την ίδια συνταγή και να φλοπάρει, καλύτερα να παραμείνει στη μνήμη των Eurofans ως η νικήτρια της καρδιάς μας και ως μία εμφάνιση την οποία οι ξένοι φανς θα αγαπούν όπως το Dancing Lasha Tumbai, το Cha Cha Cha ή το Run Away.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *