Η 92η Γενική Συνέλευση της EBU στη Λεμεσό

Η Λεμεσός φιλοξενεί ένα σημαντικό γεγονός στον χώρο της ραδιοτηλεόρασης, την 92η Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης (EBU).

Το σημαντικό γεγονός πραγματοποιείται στις 4 και 5 Ιουλίου, και συμμετέχουν δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς από 56 χώρες.

Επίσημα μέλη που εκπροσωπούν τόσο τα ενεργά όσο και τα συνδεδεμένα μέλη της EBU, έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν στη συνέλευση προκειμένου να συναντηθούν με τους συναδέλφους τους και το δίκτυό τους. Θα συναντηθούν για να συζητήσουν και να καθορίσουν τη στρατηγική του οργανισμού και τα οικονομικά του πλαίσια.

Η Γενική Συνέλευση αποτελεί το υψηλότερο διοικητικό όργανο της EBU και συνέχεια αναλαμβάνει την εκπροσώπηση και τη διαχείριση των στόχων της Ένωσης.

Η Λεμεσός έχει την τιμή να φιλοξενήσει τη θερινή σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης, η οποία είναι ανοιχτή για όλα τα μέλη και τους συνεργάτες της EBU. Η εκδήλωση διοργανώνεται με τη συνεργασία του Κυπριακού εθνικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα, ΡΙΚ, προσφέροντας ένα μοναδικό πλαίσιο για την ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το μενού των συζητήσεων και ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, οι προκλήσεις του και η μελλοντική του ανάπτυξη.

Πηγή φωτογραφίας: Ανδρέας Αναστασίου
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *