Natasha Kay

Η Natasha Kay είναι η δέκατη πρόταση του EurovisionFun για την Eurovision 2025!

Ολοκληρώνονται οι προτάσεις μας για την Eurovision 2025. Η δέκατη και τελευταία μας πρόταση, είναι μια τραγουδίστρια που αποτελεί Teen Icon. Ο λόγος για την Natasha Kay.

Η Natasha Kay γεννημένη 31 Μαρτίου 1999, με τόπο διαμονής την Αθήνα, αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες και ταλαντούχες καλλιτέχνες της γενιάς μας.

Ξεκίνησε την καριέρα της από το κανάλι της στο Youtube, όπου ανεβάζει μουσικά videos και πολλά storytime.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@itsnatashakay)

Στα τέλη του 2017, αποφάσισε να κάνει ένα cover του τραγουδιού ”Havana’‘ και να το ανεβάσει στο κανάλι της στο Youtube, το οποίο και ξεπέρασε το 1 εκ. προβολές. Ενάμιση χρόνο μετά, κάνει ένα δεύτερο εξίσου επιτυχημένο cover, το ”7 Rings” της Ariana Grande, ετοιμάζοντας και ένα άκρως επαγγελματικό κλιπ για να το προωθήσει. Η κίνηση αυτή, τράβηξε το ενδιαφέρον της Panik Records, η οποία την κάλεσε για να υπογράψει συμβόλαιο και να ενταχθεί στην ομάδα της.

Τελειώνοντας το σχολείο, η Natasha περνάει στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, αλλά αυτό που τη συγκινεί περισσότερο είναι τα Pop Vocals, όπου έχει ήδη πάρει τρία πτυχία από το Λονδίνο.

Την άνοιξη του 2018 έκανε ντουέτο με τον Kristian Kostov το τραγούδι ”Beautiful Mess” με το οποίο ο Βούλγαρος τραγουδιστής είχε κερδίσει τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό της Eurovision το 2017, ενώ βραβεύτηκε πρόσφατα ως «Teen Icon» στα Mad Video Music Awards 2019.

Έχει συμμετάσχει σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις όπως αυτές του Waterboom Festival, Gameathlon, Digital Expo, Mad VMA, Madwalk και έχει υποψηφιότητες για Μουσικό Βραβείο MAD Video Music Award Καλύτερης καλλιτέχνιδας σύγχρονης μουσικής

Η Natasha αποτελεί έναν από τους βασικότερους πυλώνες του PSDM Athens μιας και συνδράμει συνεχώς στην οργάνωση, αλλά και το coordination στις ταινίες μικρού μήκους που δημιουργεί η ομάδα.

Τα videos που ανεβάζει η Natasha στο Youtube μαζεύουν σχεδόν αστραπιαία χιλιάδες views, ενώ σε ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει ότι θα την ενδιέφερε πολύ η ελληνική ή κυπριακή εκπροσώπηση στο διαγωνισμό της Eurovision.

Το κορίτσι που αποτελεί ένα pop icon, είναι μία επάξια επιλογή για την ελληνική ή κυπριακή εκπροσώπηση στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@itsnatashakay)

Πως σας φαίνεται η περίπτωση της Natasha Kay; Θα θέλατε να την δείτε στην σκηνή της Eurovision 2025 με τα χρώματα της Ελλάδας ή της Κύπρου; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2025!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *