Kaleen Αυστρία 2024

Aυστρία: Ξεκίνησε η αναζήτησή για την Εurovision 2025!

Η αναζήτηση του Αυστριακού εκπροσώπου για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2025 έχει ξεκινήσει.

Η επιλογή της Αυστρίας για τη Eurovision 2025 βρίσκεται σε εξέλιξη για τον διαγωνισμό στην Ελβετία. Ο Peter Schreiber, ο οποίος συνεργάζεται με τoν κρατικό τηλεοποτικό φορέα ORF για να βρει τον επόμενο Αυστριακό εκπρόσωπο, έχει δημοσιεύσει στο instagram ένα σχετικό post, ενθαρρύνοντας τους μουσικούς να επικοινωνήσουν μαζί του.

Ο Schreiber λέει ότι η επιτροπή επιλογής αναζητά μουσικούς όλων των ειδών, με επιπλέον έμφαση σε προτάσεις που να εμπεριέχουν κάτι συναρπαστικό, ασυνήθιστο, συναισθηματικό, πρωτότυπο και αυθεντικό.

Για την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν την Αυστρία στον επερχόμενο διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν πληροφορίες σχετικά με τον εαυτό τους, καθώς και δείγματα ήχου ή τραγουδιών ή ένα συγκεκριμένο τραγούδι που ο καλλιτέχνης θα ήθελε να τραγουδήσει στη Eurovision 2025. Οι ενδιαφερόμενοι μουσικοί πρέπει να επικοινωνήσουν με τον Peter Schreiber στο Instagram, με καταληκτική ημερομηνία για την επιλογή στις 15 Σεπτεμβρίου.

Η Kaleen εκπροσώπησε την Αυστρία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024 με το “We Will Rave”, η οποία τερμάτισε στην 24η θέση, με 24 βαθμούς.

https://www.youtube.com/watch?v=VZ6SlZnk_EI

πηγή: Instagram

Mείνετε συντονισμένοι στο Εurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *