shadow men

Eurovision 2025: Αρσενική μάχη στο poll του Eurovisionfun | Έκπληξη τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής!

Συνεχίζεται το poll του Eurovisionfun για τον καλλιτέχνη που θεωρείτε καταλληλότερο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα ή την Κύπρο, στην Eurovision 2025.

Δέκα καλλιτέχνες, που το προηγούμενο διάστημα προτείναμε μέσα από την ιστοσελίδα μας για την ελληνική και κυπριακή εκπροσώπηση στην Eurovision 2025, ζητούν την ψήφο υποστήριξής σας και μέσα σε 24 ώρες έχουμε πάνω από 600 ψήφους.

Σε αρσενική μάχη για δύο εξελίσσεται η αναμέτρηση των καλλιτεχνών μας στο poll, αφού δύο τραγουδιστές κοντράρονται στην κορυφή. Ο λόγος για τον Socrates Charis και τον Sidarta, οι οποίοι βρίσκονται σταθερά στις δύο πρώτες θέσεις.

Αυτή τη στιγμή ο Socrates Charis συγκεντρώνει το 21,7%, ενώ o Sidarta το 20,4% της ψηφοφορίας. Ακολουθούν, Theo Evan, Natasha Kay και Artemas, οι οποίοι κλείνουν την πρώτη πεντάδα.

Συνεχίσετε να ψηφίζετε στο poll μας, δείχνοντας μας την προτίμησή σας, για τους 10 καλλιτέχνες που σας παρουσιάσαμε, πατώντας ΕΔΩ.

Μην χάσετε το live μας στο YouTube την ερχόμενη εβδομάδα, όπου θα συζητήσουμε και για τους δέκα, αποκαλύπτοντας ποιοι από αυτούς όντως ενδιαφέρονται και πιθανότατα θα μας απασχολήσουν το φθινόπωρο, ποιοι το σκέφτονται και ποιοι όχι.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για το ταξίδι για την Eurovision 2025 μόλις ξεκίνησε!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *