Protaseis 2025

Eurovision 2025: Ξεκάθαρο φαβορί στο poll μας | Στις 22:00 LIVE στο YouTube η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων!

Ολοκληρώνεται σήμερα η ψηφοφορία στο poll μας, για την ανάδειξη του καλλιτέχνη που θεωρείτε καταλληλότερο για την εκπροσώπηση της Ελλάδας και της Κύπρου στην Eurovision 2025. Το βράδυ στις 22.00 μην χάσετε το live μας στο YouTube για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του poll, αλλά και για τον σχολιασμό τους.

Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες. Μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει περισσότεροι από 1.600 χρήστες. Τα αποτελέσματα δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί, για αυτό όσοι από εσάς δεν έχετε ψηφίσει ακόμη, να το πράξετε σύντομα.

Το βράδυ στις 22.00 μέσα από το κανάλι μας στο YouTube θα ανακοινώσουμε τα αναλυτικά αποτελέσματα του poll, αλλά και θα συζητήσουμε ποιοι από τους δέκα ενδιαφέρονται όντως να μας εκπροσωπήσουν, ποιοι το σκέφτονται, ποιοι διστάζουν και ποιοι ήδη έχουν ξεκινήσει προετοιμασίες για την υποβολή τραγουδιού.

Το link για το live μας:

Τα αποτελέσματα έχουν αλλάξει αρκετά από την προηγούμενη ενημέρωση μας. Ο Sidarta βρίσκεται αυτή τη στιγμή με άνεση στην πρώτη θέση, ενώ η Natasha Kay που τις τελευταίες μέρες κερδίζει συνεχώς έδαφος, βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Τρίτος είναι πλέον ο Socrates Charis, που είχε φτάσει μέχρι την πρώτη θέση, ενώ η πεντάδα κλείνει με τον Artemas και τον Theo Evan.

Συνεχίζετε λοιπόν να ψηφίζετε όσοι δεν το έχετε κάνει μέχρι στιγμής και διαμορφώστε την τελική κατάταξη, ΕΔΩ. Ραντεβού στο LIVE μας στο Youtube στις 22:00!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για το ταξίδι για την Eurovision 2025 μόλις ξεκίνησε!

1 reply
  1. Έλεν
    Έλεν says:

    Ομως δεν θα έχουμε την καλύτερη δυνατή θέση το 2025 Στην Ελβετία πατάμε σε λάθος εικόνα για το Ευρωπαϊκό κοινό. Κρατήστε το μήνυμα. Ώστε να δείτε πόσο σωστή κρίση έχω.Ελεν..

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *