Λιθουανία: Ξεκινάει η αναζήτηση της συμμετοχής για τη Eurovision 2025!

Το LRT ανακοίνωσε την επιστροφή του Eurovizija.lt ως τη διαδικασία επιλογής της Λιθουανίας για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision για το 2025.

Η αναζήτηση της Λιθουανίας για τη Eurovision 2025 ξεκινά σήμερα με μια ανοιχτή πρόσκληση για τραγούδια και καλλιτέχνες. Το LRT ανακοίνωσε ότι, για άλλη μια φορά, το Eurovizija.lt θα χρησιμοποιηθεί για την επιλογή του τραγουδιού με τον νικητή να εκπροσωπεί τη Λιθουανία στην Ελβετία τον ερχόμενο Μάιο.

Τα τραγούδια μπορούν να υποβληθούν από σήμερα έως τις 11 Νοεμβρίου στο Eurovizija.lt. Η επιλογή θα ξεκινήσει στην τηλεόραση τον Ιανουάριο με 4 έως 5 Ημιτελικούς να διεξάγονται, ενώ στον τελικό ο νικητής θα επιλεγεί μόνο με τηλεψηφοφορία.

Ο Audrius Giržadas, επικεφαλής της διαδικασίας για τη Λιθουανία σχολίασε:

Στην προετοιμασία για την εθνική επιλογή « EUROVIZIJA.LT», φέτος αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε την περίοδο εγγραφών το καλοκαίρι. Ελπίζουμε ότι η πρόσκληση “alors que les” θα ενθαρρύνει καλλιτέχνες και τραγουδοποιούς που έχουν ήδη επιλέξει το τραγούδι τους στη Eurovision, αλλά και θα τους εμπνεύσει να δημιουργήσουν περισσότερες από μία επιτυχίες τους επόμενους μήνες».

Ο Silvester Belt εκπροσώπησε τη Λιθουανία στη Eurovision 2024 με το “Luktelk“, τερμάτισε 14ος στον μεγάλο τελικό σημειώνοντας 90 βαθμούς.

https://www.youtube.com/watch?v=N8YuQzJLR_k

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *