barbara argyrou

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Βαρβάρα Αργυρού ετοιμάζεται για τον ελληνικό εθνικό τελικό!

Μήλον της έριδος αναμένεται να γίνει η ελληνική εκπροσώπηση στη Eurovision 2025. Πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να διεκδικήσουν το εισιτήριο που οδηγεί στη Βασιλεία και στον 69ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, και ήδη προετοιμάζονται για αυτό.

Μέχρι τώρα, πάνω από 80 ακόμα καλλιτέχνες, ανάμεσά τους γνωστά ονόματα της μουσικής σκηνής, αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι δημιουργοί, επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους να διεκδικήσουν το εισιτήριο για τη Eurovision 2025.

Ένα από τα ονόματα που δεν ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα, αλλά θέλει πολύ να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό, είναι ένα από τα νέα ταλέντα της χώρας μας, η Βαρβάρα Αργυρού.

Αν και μόλις 18 ετών, η Βαρβάρα έχει απασχολήσει με το ταλέντο της τα εγχώρια και διεθνή media. Μετά τη συμμετοχή της στο talent show Junior Music Stars σε ηλικία 13 ετών και πριν λίγα χρόνια στο Final 4, έφτασε μέχρι το “America’s Got Talent”, όπου εντυπωσίασε τους τέσσερις κριτές (Simon Cowell, Sofia Vergara, Heidi Klum και Howie Mandel) και πέρασε στην επόμενη φάση με τρία “ναι”.

Λόγω της πανδημίας, δεν μπόρεσε να επιστρέψει στην Αμερική για την δεύτερη φάση του διαγωνισμού, όμως κάτι μας λέει ότι δεν χρειάζεται άλλο ένα talent show για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της, στο χώρο της μουσικής.

Σε αποκλειστική μας επικοινωνία, η Βαρβάρα αποκάλυψε στο Eurovisionfun, ότι θα ήθελε πολύ να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό. Μάλιστα, έχει ήδη πολλά τραγούδια που είναι έτοιμα να κατατεθούν για τον ανοιχτό ελληνικό εθνικό τελικό.

Η ίδια μας ανέφερε, ότι παρόλο που αυτή τη στιγμή δε βρίσκεται σε κάποια δισκογραφική εταιρεία, πραγματοποιεί συζητήσεις με την ομάδα της, προκειμένου να καταθέσει και αυτή την πρόταση της στην ΕΡΤ. Άλλωστε, η σχέση της με την μουσική ξεκίνησε στην ηλικία των τεσσάρων ετών, που πρωτοείδε την Eurovision και αυτό την έκανε να συνειδητοποιήσει το πόσο πολύ μεγάλη αγάπη και πάθος έχει για την μουσική.

Θα θέλατε να δείτε την Βαρβάρα Αργυρού στη σκηνή της Eurovision; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *