anna katsouli

Άννα Κατσούλη: Η «Αρετούσα της Αθήνας» ετοιμάζεται για τον ελληνικό εθνικό τελικό!

Αμείωτο παραμένει το ενδιαφέρον για την ελληνική εκπροσώπηση στη Eurovision 2025. Πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες ετοιμάζονται να διεκδικήσουν το εισιτήριο που οδηγεί στη Βασιλεία και στον 69ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, και ήδη προετοιμάζονται για αυτό.

Μέχρι τώρα, πάνω από 80 ακόμα καλλιτέχνες, ανάμεσά τους γνωστά ονόματα της μουσικής σκηνής, αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι δημιουργοί, επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους να διεκδικήσουν το εισιτήριο για τη Eurovision 2025.

Ένα από τα ονόματα που δεν ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα, αλλά θέλει πολύ να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό, είναι η «Αρετούσα της Αθήνας» ή όπως είναι γνωστή με το πραγματικό της όνομα, Άννα Κατσούλη. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που διεκδικεί την εκπροσώπηση της χώρας.

Με ανάρτησή της στα social media η νεαρή τραγουδίστρια δηλώνει έτοιμη να διεκδικήσει τη θέση της στη Eurovision 2025. Η αρχαιοελληνική παρουσία με το στεφάνι στα μαλλιά, που λατρέψαμε μέσα από το viral τραγούδι «Ερωτόκριτος και Αρετούσα», που συγκεντρώνει, 12 εκατ. διαδικτυακές προβολές, προετοιμάζεται για τον εθνικό τελικό της ΕΡΤ, μέσω του οποίου θα αναδειχθεί ο νέος εκπρόσωπος της ελληνικής συμμετοχής.

Μάλιστα, έχει ήδη ολοκληρώσει το υποψήφιο τραγούδι της με τίτλο «My myth», σε στίχους δικούς της και μουσική του αδερφού της Βασίλη Κατσούλη. Πρόκειται για ένα pop τραγούδι με έντονα παραδοσιακά στοιχεία, που εξυμνεί τον ελληνικό πολιτισμό. Το τραγούδι  είναι εμπνευσμένο από αρχαίο μύθο, ενώ συμπεριλαμβάνει ελληνικούς και αγγλικούς στίχους μαζί!

Θα θέλατε να δείτε την Άννα Κατσούλη στη σκηνή της Eurovision; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

Πηγή: topontiki.gr

18 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Αλκμήνη
    Αλκμήνη says:

    Εννοείται πως θα ήθελα να δω την Άννα Κατσούλη στην Eurovision!!!
    Έχει απίστευτη φωνή και πιστεύω ότι θα κερδίσει όλα τα βλέμματα!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *