Έλενα Παπαρίζου: Θα τραγουδήσει στη γιορτή Ολυμπιονικών και Παραολυμπιονικών στο Παναθηναϊκό Στάδιο!

Είκοσι χρόνια μετά τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων από τη χώρα μας και κατόπιν της δυναμικής παρουσίας της ελληνικής αντιπροσωπείας στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες που έλαβαν χώρα τους περασμένους μήνες στο Παρίσι, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα διοργανώσει μια εκδήλωση γιορτής και βράβευσης αυτών στο Παναθηναϊκό Στάδιο, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου.

Στη φαντασμαγορική αυτή εκδήλωση θα παρεβρεθεί και θα τραγουδήσει και η Ελληνίδα “Number One”, Έλενα Παπαρίζου, η οποία το 2005 στο Κίεβο της Ουκρανίας κέρδισε την πρώτη θέση ανάμεσα σε 39 χώρες, συνεχίζοντας το σερί επιτυχιών της Ελλάδας σε διοργανώσεις διεθνούς βεληνεκούς τη δεκαετία του 2000. Η μία και μοναδική πρέσβειρα της ελληνικής ποπ σκηνής δε θα μπορούσε να λείπει από τη βράβευση των αθλητών της χώρας μας.

Συγκεκριμένα, η Ελληνική Ολυμπιακή επιτροπή θα τιμήσει τους Ολυμπιονίκες της Αθήνας το 2004, καθώς και στους εθελοντές και συντελεστές της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα πριν είκοσι χρόνια. Επίσης, φόρος τιμής θα γίνει και στην Εθνική Ελλάδος που κατέκτησε την πρώτη θέση στο Eυρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου (Euro) το 2004 στην Πορτογαλία. Φυσικά δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι “ήρωες” των φετινών Αγώνων.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Χρήστος Φερεντίνος, ενώ το παρόν θα δώσει και η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και το φαντασμαγορικό laser show “Cosmos” από τον Victor Berkan.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

Πηγή: gazzetta
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *