ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιος πασίγνωστος μουσικός παραγωγός και συνθέτης ετοιμάζει συμμετοχή για τον εθνικό τελικό της ΕΡΤ;

Ο πολυτάλαντος και καταξιωμένος μουσικός παραγωγός και συνθέτης, Beyond, βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο, αυτή τη φορά με ένα project που αφορά τον εθνικό τελικό της ΕΡΤ για τη Eurovision 2025. Σε αποκλειστική συνομιλία μαζί μας, ο Beyond μας αποκάλυψε ότι ετοιμάζει κάτι σημαντικό, ωστόσο, προς το παρόν, δεν μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καλλιτέχνη που θα συνεργαστεί.

Ο ίδιος φρόντισε να διευκρινίσει ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει ως lead singer στον διαγωνισμό, γεγονός που σημαίνει ότι το τραγούδι στο οποίο εργάζεται αφορά κάποιον άλλο καλλιτέχνη. Παρά το πέπλο μυστηρίου γύρω από το project του, οι θαυμαστές της Eurovision και της ελληνικής μουσικής σκηνής είναι ήδη ενθουσιασμένοι και περιμένουν με αγωνία να δουν ποιος θα είναι ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Ο Beyond, γνωστός για τις πρωτοποριακές μουσικές παραγωγές του και την επιτυχία του στη διεθνή σκηνή, έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους πιο εμπορικούς καλλιτέχνες της εποχής μας. Η συμμετοχή του στο project για την Eurovision 2025 υπόσχεται να ανεβάσει τον πήχη και να φέρει κάτι νέο και φρέσκο στον διαγωνισμό.

Το όνομα του Beyond είχε φημολογηθεί και πέρσι, όταν η Μαρίνα Σάττι έψαχνε το τραγούδι της για την Eurovision 2025, χωρίς όμως τελικά να επιβεβαιώνεται η μεταξύ τους συνεργασία.

Ανυπομονούμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει αυτή η νέα μουσική περιπέτεια και ποιος καλλιτέχνης θα έχει την τιμή να ερμηνεύσει το τραγούδι που δημιουργεί ο Beyond.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

 

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. ESCteo
    ESCteo says:

    Ευχάριστη εξέλιξη, καθώς κάνει όμορφες παραγωγές είτε ως Beyond είτε ως ZEN. Για να δούμε αν θα είναι προσπάθεια με την LILA που συνεργάζονται και μακάρι να έχει καλύτερη τύχη από το 2015 με το ELA ως Barrice τότε.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Εγώ θα πω ότι όπως και πέρσι που φημολογουταν για τη Σατι να συνεργαστει, αυτή η ειδηση εφχεται φέτος…σαν deja vu.
    Ένα θεωρώ το επικρατέστερο όνομα για αν συνεργαστει φέτος. Γυναίκα, που έχει δηλώσει ανοιχτά ότι αν την θέλει ο κόσμος θα πάει κα που προσωπικά με εντυπωσίασε ως περφρμερ και έχει και μια οκ φωνή για τη eurovision…

    Απάντηση
  3. Esc_Lover
    Esc_Lover says:

    Αυτος έχει εξελιχθεί σε πολύ καλό συνθέτη και παραγωγό!!! Μέχρι και το “αεροπλάνο” της Φουρειρα έχει γράψει. Καλά αυτός ο ελληνικός τελικός θα είναι μπόμπα. Ερτ κάνε 2 ημιτελικούς με 14 τραγούδια ο καθένας ώστε να περάσουν 7 κομμάτια από τον καθένα στον τελικό. Καντο γιατί δεν σε εμπιστευομαστε αν κάνεις μόνο έναν τελικό γιατί θα κόψεις τα καλά χιτς!!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *