Slovenia Eurovision 2024

Σλοβενία: Λεπτομέρειες για την επιλογή για τη Eurovision 2025 θα αποκαλυφθούν τον Οκτώβριο!

Παρά την προηγούμενη δήλωση του RTVSLO που ανέφερε ότι η απόφαση για τη συμμετοχή στη Eurovision 2025 θα ληφθεί τον Οκτώβριο, η Σλοβενική Τηλεόραση ανακοίνωσε ότι η χώρα θα είναι παρούσα στη Βασιλεία.

Ο τρόπος επιλογής δεν έχει ακόμη αποφασιστεί, αν και μια εθνική επιλογή είναι στα σχέδια για το RTVSLO. Συγκεκριμένα, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας αναφέρει ότι:

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους ενδιαφερόμενους συνθέτες και ερμηνευτές ότι τον Οκτώβριο του 2024, το RTVSLO θα ανακοινώσει τη μέθοδο επιλογής του Σλοβένου εκπροσώπου για τον 69ο Διαγωνισμό για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2025, συμπεριλαμβανομένων των κανόνων συμμετοχής και του τρόπου επιλογής του νικητηρίου τραγουδιού.

Ως εκ τούτου, περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επιλογή της Σλοβενίας για τη Eurovision 2025 θα δημοσιευτούν τον Οκτώβριο μαζί με οδηγίες για όσους ενδιαφέρονται να υποβάλουν συμμετοχή.

Eurovision 2025

Η προθεσμία για τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς να αποφασίσουν τη συμμετοχή τους στη Eurovision 2025 έληξε χθες, 15 Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια, οι χώρες που επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους για τη Eurovision 2025 μπορούν να αποσυρθούν χωρίς κυρώσεις έως τις 11 Οκτωβρίου, ενώ στην Ολλανδία δόθηκε παράταση έως την 1η Νοεμβρίου για να επιβεβαιώσει τη συμμετοχή της.

Με την επιβεβαίωση της Σλοβενίας, μετράμε πλέον είκοσι εννέα χώρες που θα λάβουν μέρος στον 69ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Η Raiven , η επιλογή του RTVSLO για τη Eurovision 2024 με το “Veronika” έφερε τη Σλοβενία ​​στον Μεγάλο Τελικό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τερματίζοντας στην εικοστή τρίτη θέση.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

Πηγή: RTVSLO
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *