Eurovision 2025: H Michelle Hunziker προτίθεται να παρουσιάσει τον Διαγωνισμό!

Στα πλαίσια της Έκθεσης Φθινοπωρινού Τουρισμού της Ελβετίας, η Michelle Hunziker, διάσημη Ελβετο-Ιταλή παρουσιάστρια και μοντέλο, επισκέφτηκε την Ζυρίχη και μίλησε σχετικά με τον Διαγωνισμό της Eurovision!

Η Michelle Hunziker, την οποία η φαν αποκαλούν και «Ελβετικό Σουγιά» μιας και πρόκειται για μια πολυτάλαντη γυναίκα, η οποία στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με μεγάλη επιτυχία με την παρουσίαση, το μόντελινγκ αλλά και την διαφήμιση, φαντάζει ως η ιδανική υποψήφια για να παρουσίαση τον Διαγωνισμό που θα λάβει χώρα σε Ελβετικό έδαφος.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michelle Hunziker (@therealhunzigram)

Παρευρισκόμενη στην έκθεση, μίλησε στην Ελβετική εφημερίδα “Blick” και ανέφερε την επιθυμία της να βρεθεί στην σκηνή του Διαγωνισμού:

«Φυσικά θα παρουσίαζα (την Eurovision) χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα ήταν τεράστια τιμή για εμένα. Πρώτα όμως θα πρέπει κάποιος να έρθει σε επαφή μαζί μου. Δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο ακόμα.»

Πιστεύετε πως η Michelle Hunziker είναι η κατάλληλη παρουσιάστρια για την Eurovision 2025; Γράψτε μας στα σχόλια!

Η Eurovision 2025 πρόκειται να λάβει χώρα στην Βασιλεία της Ελβετίας, στις 13, 15 και 17 Μαΐου, ενώ μέχρι στιγμής 32 χώρες έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Eurovision 2025, στην Βασιλεία!

Πηγή: blick.ch

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *