Lila: ”Την κατάλληλη στιγμή θα με δείτε στην Eurovision”!

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο μας άρθρο, η Lila, μια από τις πιο δημοφιλείς και εμπορικά επιτυχημένες τραγουδίστριες στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, δεν θα συμμετάσχει στον εθνικό τελικό της ΕΡΤ για τη Eurovision 2025.

Σε αποκλειστική δήλωσή της στο Eurovisionfun, η τραγουδίστρια ανέφερε ότι, λόγω επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων, δεν έχει χρόνο να προετοιμάσει μια συμμετοχή για τον φετινό διαγωνισμό. Ωστόσο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε μια μελλοντική διοργάνωση, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Σε σημερινή συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Πρωίαν σε Είδον, η Lila επιβεβαίωσε και δημόσια ότι δεν θα διαγωνιστεί στον ανοιχτό εθνικό τελικό για την Eurovision 2025. Μάλιστα, ευχαρίστησε όλους τους φανς για τα αμέτρητα μηνύματα που δέχεται προκειμένου να βρεθεί στον διαγωνισμό, ενώ αποκάλυψε ότι θα τη δούμε σε αυτόν, όταν ρθει η κατάλληλη στιγμή.

Η είδηση αυτή έχει ήδη απογοητεύσει τους πολυάριθμους θαυμαστές της, καθώς η Lila θεωρείται ένα από τα φαβορί για μια επιτυχημένη εκπροσώπηση της χώρας στο διαγωνισμό. Η φετινή Eurovision αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, ειδικά λόγω της επιστροφής του ανοιχτού εθνικού τελικού για την επιλογή του εκπροσώπου της Ελλάδας.

Θα θέλατε να δείτε την Lila στη σκηνή της Eurovision; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε σταθερά συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

1 reply
  1. Gus
    Gus says:

    Όταν θες να πας με ανάθεση ή με κλειστή διαδικασία …..λες ένα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή

    Από Josephine έχουμε νεότερα? Ή και εδώ δεν είναι η κατάλληλη στιγμή?

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *