Nemo, Photo: Andreas Papayiannakis

Nemo: “Ποτέ δεν σκέφτηκα να αποχωρήσω από τη Eurovision. Ωστόσο, περιμένω απαντήσεις από την EBU για ορισμένα συμβάντα που εκτυλίχθηκαν παρασκηνιακά”

Λίγους μήνες αφού χάρισε στην Ελβετία την τρίτη της νίκη στον Διαγωνισμό της Eurovision, το Nemo μίλησε για την εμπειρία του αυτή, διαψεύδοντας τις φήμες που το ήθελαν να αποχωρεί από τον διαγωνισμό λίγες μόλις ώρες πριν τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού. Ωστόσο, έδωσε έμφαση στη δυσαρέσκειά του για μία σειρά γεγονότων που έλαβαν χώρα παρασκηνιακά και συνδέονταν με την ισραηλινή αποστολή, αναφέροντας πως αναμένει επίσημες εξηγήσεις από τον Ευρωπαϊκό Ραδιοτηλεοπτικό Φορέα (EBU).

Οι φήμες περί αποχώρησης των εκπροσώπων της Ελβετίας, της Ιρλανδίας και της Ελλάδας από τον διαγωνισμό πυροδοτήθηκαν μετά την απουσία τους από το flag parade της γενικής πρόβας του μεγάλου τελικού. Η απουσία αυτή φημολογείται πως συνδεόταν με έναν διαπληκτισμό που εκτυλίχθηκε μεταξύ των εν λόγω καλλιτεχνών και ενός μέλους της ισραηλινής αποστολής.

Ωστόσο, το Nemo διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που το ήθελαν να εξετάζει το σενάριο της αποχώρησής του από τον διαγωνισμό. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε:

Ποτέ δεν σκέφτηκα να μην συμμετάσχω στον τελικό. Ωστόσο, ακόμη περιμένω μία απάντηση από την EBU για ορισμένα γεγονότα που συνέβησαν παρασκηνιακά.

Οι διοργανωτές δεν έχουν ασχοληθεί ακόμη με αυτά τα περιστατικά. 

Έχοντας την ιδιότητα του καλλιτέχνη, μου είναι δύσκολο να εκφράσω τη θέση μου για το ζήτημα. 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις γύρω από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!


Πηγή: Euromix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *