Γεωργία: Επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της στη Eurovision 2025!

Νωρίτερα σήμερα, μια ακόμα χώρα, επιβεβαίωσε την συμμετοχή της στον ερχόμενο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί του χρόνου στην Βασιλεία!

Συγκεκριμένα η Γεωργία, επιβεβαίωσε νωρίτερα στην ιστοσελίδα esctoday.com, πως ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας, θα λάβει κανονικά μέρος στον ερχόμενο Διαγωνισμό, ωστόσο δεν είναι ακόμα γνωστές περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επιλογής της συμμετοχής.
vhrgiuewrgoergrh

Μπορεί η Nutsa Buzaladze να κατέλαβε μόλις την 21η θέση στο Μάλμε, ωστόσο πρόκειται για μεγάλη επιτυχία για την Γεωργία, η οποία δεν είχε καταφέρει να προκριθεί σε τελικό από το 2016. Έτσι με το ενδιαφέρον της χώρας αναζωπυρωμένο και το Γεωργιανό κοινό να επιθυμεί ένα καλό αποτέλσμα, είναι σίγουρο πως η δημόσια τηλεόραση θα βάλει ξανά τα δυνατά της.

vhrgiuewrgoergrh
Τις τελευταίες ώρες έχουν δημιουργηθεί πολλές φήμες στο διαδίκτυο, καθώς οι φαν ανακάλυψαν πως η δημόσια τηλεόραση ακολουθεί στο Instagram την γνωστή τραγουδίστρια Nina Iris. H Nina είναι γεωργιανή τραγουδίστρια που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Νέα Υόρκη. Μπορεί να πρόκειται απλά για μια σύμπτωση, μπορεί όμως και όχι!

Οι χώρες που έχουν μέχρι στιγμής επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους στον επόμενο Διαγωνισμό είναι:
  1. Ελβετία
  2. Ισπανία
  3. Μάλτα
  4. Δανία
  5. Βέλγιο
  6. Λουξεμβούργο
  7. Αυστρία
  8. Πορτογαλία
  9. Κροατία
  10. Σερβία
  11. Γερμανία
  12. Ισραήλ
  13. Φινλανδία
  14. Αλβανία
  15. Λιθουανία
  16. Σουηδία
  17. Νορβηγία
  18. Ιταλία
  19. Κύπρος
  20. Λετονία
  21. Ηνωμένο Βασίλειο
  22. Άγιος Μαρίνος
  23. Γαλλία
  24. Αζερμπαϊτζάν
  25. Μαυροβούνιο
  26. Γεωργία

Στην Eurovision 2024, η Γεωργία εκπροσωπήθηκε από την Nutsa Buzaladze και το τραγούδι “Firefighter” και κατέλαβε την 21η θέση στον Μεγάλο Τελικό:

https://youtu.be/He4PGhm7jOw

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Γεωργίας στην Eurovision 2025, στην Βασιλεία!

Πηγή: esctoday.com

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *