Σλοβενία: Επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της στη Eurovision 2025!

Mόλις χθες μέσα από το Eurovisionfun, σας ενημερώσαμε πως η δημόσια τηλεόραση της Σλοβενίας θα αποκαλύψει επίσημα τα σχέδια της για τον επερχόμενο διαγωνισμό τον ερχόμενο Οκτώβριο. Ωστόσο, το RTVSLO επιβεβαίωσε στο Eurovoix πως ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας, θα λάβει κανονικά μέρος στον ερχόμενο Διαγωνισμό!

Ο σλοβενικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός RTVSLO έχει επιβεβαιώσει επίσημα στην EBU, λίγο πριν από τη λήξη της προθεσμίας για να συμμετάσχει στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2025. Η 15η Σεπτεμβρίου είναι η τελευταία ημέρα για τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς να εκφράσουν στην ΕBU την πρόθεσή τους να διαγωνιστούν στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2025.

Η Σλοβενία ​​είναι η τελευταία χώρα αυτή την εβδομάδα που επιβεβαίωσε την συμμετοχή της για να συμμετάσχει στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2025. Η λίστα των χωρών που αναφέρεται δημόσια ότι έχουν εγγραφεί από τις 9 Σεπτεμβρίου είναι:

  • Ελλάδα
  • Τσεχία
  • Ουκρανία
  • Ισλανδία

Στον απόηχο του πιο αμφιλεγόμενου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision που έχει γίνει ποτέ, το RTVSLO, ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Σλοβενίας, απέστειλε μια λίστα ερωτημάτων στην EBU σχετικά με τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του. Το εν λόγω έγγραφο δόθηκε στη δημοσιότητα ολόκληρο.

Oι χώρες που έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους ανέρχονται πλέον στις 32, με την χώρα μας να είναι μια από αυτές:

  1. Ελβετία
  2. Ισπανία
  3. Μάλτα
  4. Δανία
  5. Βέλγιο
  6. Λουξεμβούργο
  7. Αυστρία
  8. Πορτογαλία
  9. Κροατία
  10. Σερβία
  11. Γερμανία
  12. Ισραήλ
  13. Φινλανδία
  14. Αλβανία
  15. Λιθουανία
  16. Σουηδία
  17. Νορβηγία
  18. Ιταλία
  19. Κύπρος
  20. Λετονία
  21. Ηνωμένο Βασίλειο
  22. Άγιος Μαρίνος
  23. Γαλλία
  24. Αζερμπαϊτζάν
  25. Μαυροβούνιο
  26. Γεωργία
  27. Τσεχία
  28. Ουκρανία
  29. Ελλάδα
  30. Ισλανδία
  31. Σλοβενία

Η Raiven εκπροσώπησε τη Σλοβενία ​​στο διαγωνισμό του 2024, προκρίνοντας τον Μεγάλο Τελικό με το τραγούδι της “Veronika”. Ήρθε στην 23η θέση στον τελικό του Σαββάτου με 27 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?v=tSek8SqlDIA&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Feurovisionfun.com%2F&source_ve_path=MjM4NTE

πηγή: Eurovoix

Πόσες χώρες τελικά θα λάβουν μέρος στην Eurovision 2025; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *