Ελλάδα: Ξεκίνησαν και τα social του Eurovision ERT

Για τα καλά έχει μπει στην νέα Eurovision season η ΕΡΤ, αφού μετά από καιρό που ήταν σιωπηρά τα social του Eurovision ERT, σήμερα πήραν και πάλι ζωή.

Με μία ανάρτηση για την Ελβετία, τη χώρα που θα φιλοξενήσει τον 69ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, η ΕΡΤ ζεσταίνει σιγά-σιγά τις μηχανές της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision ERT (@eurovisionert)

Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα αναρτήθηκε στη Διαύγεια η ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της εταιρίας, για την διεξαγωγή ενός ανοιχτού εθνικού τελικού για την ανάδειξη του καλλιτέχνη και του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2025.

Τα social του Eurovision ERT για πρώτη φορά φέτος παρείχαν άφθονο και πλούσιο υλικό, ενώ ξεχώρισαν για την αρτιότητα και καλαισθησία τους. όλο αυτό φυσικά μεταφράστηκε σε χιλιάδες followers, που ακολούθησαν τους λογαριασμούς. Η παράδοση που χτίστηκε την προηγούμενη σεζόν φαίνεται να συνεχίζεται και φέτος, τουλάχιστον βλέποντας τα πρώτα δείγματα γραφής.

Αναμένοντας πλέον τις λεπτομέρειες για τον εθνικό τελικό και την έναρξη υποβολής συμμετοχών, μείνετε σταθερά συντονισμένοι στο Eurovisionfun!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *