Γιάννης Χατζηγεωργίου: “Δεν ξέρω αν θα είναι αξιοκρατικός ο εθνικός τελικός!”

Ο νεαρός ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε στην εκπομπή του Star «Breakfast@Star», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Eurovision.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει δηλώσει και στο παρελθόν την πρόθεση του να βρεθεί στη σκηνή του διαγωνισμού, αποκάλυψε πως  έχει ήδη έτοιμα πολλά τραγούδια, με τα οποία θα ήθελε να συμμετέχει στον μουσικό Διαγωνισμό.

“Έχω 10 τραγούδια έτοιμα για τον διαγωνισμό αλλά δεν έχω έρθει σε επικοινωνία με κάποιον καλλιτέχνη. Αν προκύψει, καλώς!”

Για τον εθνικό τελικό που πρόκειται να πραγματοποιηθεί για την Eurovision 2025 και την αξιοκρατία του εθνικού τελικού, ο ίδιος δήλωσε:

Εάν είναι να πάει κάποιος και οι υπόλοιποι να είναι γλάστρες, δεν είναι αξιοκρατικό. Εάν είναι να μετρήσει η ψήφος του κοινού, τότε μεγάλη μου χαρά να συμμετέχω!”

Ο ίδιος λοιπόν διαψεύδει τις φήμες που τον ήθελαν να είναι έτοιμος για τον εθνικό τελικό της Eurovision 2025 αλλά αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για πιθανή συμμετοχή του.

 

Θα θέλατε να δείτε τον Γιάννη Χατζηγεωργίου να συμμετέχει στον εθνικό τελικό της Eurovision; 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

 

 

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Music-Man
    Music-Man says:

    Αμάν! Δεν είναι αξιοκρατικό το ενα, το άλλο, ούτε ο Εθνικός τελικος, ούτε η απευθείας ανάθεση, ε, τότε καθίστε όλοι σπίτια σας και κάντε κατι άλλο! Μην στέλνετε τότε! Αλλα μην μας ζαλίζετε με τις ανασφάλειες σας και τις ανησυχίες σας! Σας σας ζήτησε κανείς με το ζόρι να στείλετε τραγούδι.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *