Σουηδία: Ο John Lundvik επιστρέφει στο Melodifestivalen 2025

Πολλές πληροφορίες δείχνουν ότι ο John Lundvik, όπου εκπροσώπησε τη Σουηδία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Εurovision 2019, θα κάνει και πάλι την επανεμφάνιση του στο Melodifestivalen 2025. Αυτό αναφέρουν αρκετές πηγές στην εφημερίδα Expressen.

Άτομο με πολλες γνωσεις στο Melodifestivalen, επισημαίνει οτι: ” Θα είναι συναρπαστικό αν αρκετοί πρώην νικητές συμμετέχουν”, αναφερόμενος στο γεγονός ότι και ο Måns Zelmerlöw φαίνεται πως θα κάνει την επανεμφάνισή του.

Πέμπτη συμμετοχή για τον John Lundvik

Ο John Lundvik είχε κερδίσει το Melodifestivalen 2019 με το τραγούδι “Too late for love”. Έκτοτε, το τραγούδι είναι αρκετά δημοφιλή στο Spotify. Το αν θα μπορέσει να επαναλάβει την επιτυχία του μένει να φανεί. Σύμφωνα με διάφορες πηγές που μίλησαν στην Expressen, ο καλλιτέχνης θα κάνει την επιστροφή του στο Melodifestivalen μετά την αλλαγή του χρόνου.

Αν επιβεβαιωθεί η συμμετοχή του, αυτή θα είναι η πέμπτη εμφάνιση του John Lundvik στο Melodifestivalen. Εκτός από τη νίκη του το 2019, έχει κατακτήσει την τρίτη, όγδοη και δέκατη θέση στον τελικό, στον οποίο προκρίθηκε σε κάθε του προσπάθεια.

Συνολικά, σχεδόν 2.800 τραγούδια έχουν υποβληθεί για τη Melodifestivalen 2025, και μεταξύ των διαγωνιζόμενων φημολογείται ότι περιλαμβάνονται αρκετοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες. Η πορεία από την υποβολή ενός τραγουδιού μέχρι την επίσημη επιβεβαίωση της συμμετοχής διαφέρει για κάθε συμμετοχή. Η τελική λίστα με τους διαγωνιζόμενους αναμένεται να ανακοινωθεί τον Δεκέμβριο, μέχρι τότε όμως πολλά μπορούν να αλλάξουν.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: Expressen

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *