Finland Eurovision 2024

Φινλανδία: Στις 8 Φεβρουαρίου 2025 ο τελικός του Uuden Musiikin Kilpailu 2025!

Πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε η ημερομηνία του τελικού της χώρας για την Eurovision 2025. Στις 8 Φεβρουαρίου 2025 λοιπόν θα διεξαχθεί το UMK25 μέσα από το οποίο επτά διαγωνιζόμενοι θα παλέψουν για τη νίκη και την εκπροσώπηση της Φινλανδίας στον διαγωνισμό της Eurovision 2025 τον Μάϊο στη Βασιλεία της Ελβετίας. Εισιτήρια για τον τελικό, που θα διεξαχθεί στο Tampere και συγκεκριμένα στη Nokia Arena, θα είναι διαθέσιμα στις 3 Οκτωβρίου.

Αναλυτικότερα, οι καλλιτέχνες θα ανακοινωθούν στις 8 Ιανουαρίου 2025 και τα αντίστοιχα video clips θα δημοσιοποιηθούν από τις 9 έως και τις 17 του ίδιου μήνα.

Σε ανάρτηση στο instagram από τον επίσημο λογαριασμό του UMK ανακοινώθηκε η είδηση και πιο συγκεκριμένα δόθηκαν κάποια hints για το τι θα πρέπει να περιμένουμε από την επόμενη έκδοση του φινλανδικού τελικού. Ο  Tapio Hakase, πρόεδρος του επαγγελματικού συμβουλίου του UMK, δήλωσε σχετικά για το διαγωνισμό:

“Αυτή τη σεζόν, το UMK θα δει τόσο μια μεγάλη συνέχεια της φινλανδικής ποπ παράδοσης όσο και ένα αστέρι του μέλλοντος, περιμένοντας την ευκαιρία τους να λάμψουν. Θα γίνουμε μάρτυρες ενεργειακής μπάντας, θα ακούσουμε γερμανικά σε ένα τραγούδι UMK, θα χορέψουμε στο ρυθμό ενός επικού χορευτικού banger και θα συγκινηθούμε από μια από τις καλύτερες μπαλάντες στην ιστορία του UMK. Το line-up στέφεται από ένα τραγούδι που σε κάνει να χορεύεις και να κλαις ταυτόχρονα”.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UMK (@uudenmusiikinkilpailu)

UMK

 

Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία χρόνια η Φινλανδία έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στη Eurovision με πολλές εντυπωσιακές συμμετοχές, κερδίζοντας την προτίμηση του κοινού και κατακτώντας υψηλές θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα του μεγάλου τελικού. Αναμένουμε λοιπόν και την φετινή επιλογή της χώρας για τον διαγωνισμό της Eurovision!

Μην ξεχνάτε να μένετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της  Φινλανδίας στην Eurovision 2025, στην Βασιλεία!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *