Eurovision 2025: Μια διοργάνωση που θα αγκαλιάσει όλη τη Βασιλεία!

Η πόλη της Βασιλείας ανυπομονεί να φιλοξενήσει τον 69ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision για πρώτη φορά. Η Βασιλεία ευελπιστεί να καταστήσει την επερχόμενη διοργάνωση της Eurovision ένα αξέχαστο γεγονός για όλους τους επισκέπτες, καθώς τα σχέδιά της αποκαλύπτονται σταδιακά.

“Μια εκδήλωση για όλη την κοινωνία”

Οι Ελβετοί φαίνεται να παίρνουν ως σημείο αναφοράς τη διοργάνωση στο Λίβερπουλ και το πως αυτή αγκάλιασε όλη την πόλη. Παντού θα υπάρχουν πανό της Eurovision και ολόκληρη η πόλη θα λειτουργεί ως πρεσβευτής του πνεύματος του Διαγωνισμού. Επιπλέον, γλυπτά με το όνομα της πόλης θα τοποθετηθούν σε καίριες τοποθεσίες κοντά στο St. Jakobshalle και το Eurovision Street, έτσι ώστε οι επισκέπτες να τραβούν φωτογραφίες και να τις δημοσιεύσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μια πλατφόρμα για όλους τους καλλιτέχνες

Το καντόνι Basel-Stadt και Messe Basel είναι ανοιχτό σε προτάσεις από επιχειρηματίες και ασχολούμενους στα πολιτιστικά για τη διοργάνωση εκδηλώσεων, όπως βραδιές καραόκε με θέμα τη Eurovision.

Το ίδιο ευπρόσδεκτες είναι επίσης χορωδίες, μουσικά σχήματα, τραγουδιστές και μουσικοί που επιθυμούν να εμφανιστούν σε μια από τις σκηνές που θα στηθούν στην πόλη. Μουσικοί του δρόμου από όλη την Ευρώπη, καθώς και εγχώριοι καλλιτέχνες θα δώσουν το παρών σε σκηνές ανά την πόλη.

Το μεγαλύτερο Τιρκουάζ Χαλί όλων των εποχών

Η μεγαλύτερη τελετή έναρξης στην ιστορία της Eurovision είναι στα σχέδια των Ελβετών για τη Eurovision 2025. Ο Beat Läuchli, ο υπεύθυνος του έργου, δηλώνει ότι:

Η Βασιλεία θέλει να δημιουργήσει το μεγαλύτερο “Τιρκουάζ Χαλί” στην ιστορία της Eurovision.

Στόχος της Ελβετίας είναι να διοργανώσει μια Τελετή Έναρξης που θα συναρπάσει τους συμμετέχοντες, τα μέλη των αποστολών, τον διαπιστευμένο Τύπο, καθώς και το κοινό που θα την παρακολουθήσει ζωντανά από το σπίτι.

Το Basel Exhibition Centre θα φιλοξενήσει το Eurovillage καθώς και το Euroclub για όλους τους παρευρισκόμενους.

Ο 69ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα διεξαχθεί στη Βασιλεία της Ελβετίας στις 13 και 17 Μαΐου, μετά τη νίκη του Nemo στο Μάλμε με το “The Code”.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

Πηγή: BAZ
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *