Junior Eurovision 2024: Η πώληση των εισιτηρίων ξεκινά σύντομα!

Ο 22ος Παιδικός Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα λάβει χώρα στη Μαδρίτη της Ισπανίας σε περίπου ένα μήνα από τώρα. Στις 16 Νοεμβρίου, δεκαεπτά νεαροιί καλλιτέχνες θα ανέβουν στη σκηνή του Caja Mágica, έτοιμοι να “ανθίσουν” και να επιδείξουν το ταλέντο τους μπροστά σε ένα διεθνές κοινό.

Η Junior Eurovision είναι μια ζωντανή εκδήλωση και η πώληση των εισιτηρίων για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση ζωντανά από την ερχόμενη Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, στις 15:00 CEST.

Τόσο το Live Show στις 16 Νοεμβρίου όσο και το Dress Rehearsal (Jury Show) στις 15 Νοεμβρίου, μία ημέρα νωρίτερα, θα είναι ανοιχτά για το κοινό.

Οι τιμές των εισιτηρίων

Οι τιμές των εισιτηρίων για το Jury Show στις 15 Νοεμβρίου θα κυμανθούν από 38 έως 50 ευρώ (+ φόροι) στις κερκίδες και από  27 έως 35 ευρώ  (+ φόροι) όρθιοι.

Όσον αφορά το Live Show στις 16 Νοεμβρίου οι τιμές θα κυμανθούν από 46 έως 65 ευρώ (+ φόροι) στις κερκίδες και από 35 έως 50 ευρώ  (+ φόροι) όρθιοι.

Θα μπορέσετε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας εδώ !

Οι τιμές για ενήλικες και παιδιά κάτω των δώδεκα ετών θα διαφέρουν. Εάν ένας κάτοχος εισιτηρίου είναι κάτω των δεκαέξι ετών, ένας ενήλικας πρέπει να τον συνοδεύσει μαζί του.

Junior Eurovision Song Contest 2024

Δεκαεπτά χώρες θα λάβουν μέρος στον 22ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Junior Eurovision και θα εμφανιστούν με την ακόλουθη σειρά:

  1. Ιταλία – RAΙ
  2. Εσθονία – ERR
  3. Αλβανία – RTSH
  4. Αρμενία – AMPTV
  5. Κύπρος – RIK
  6. Γαλλία – FT
  7. Βόρεια Μακεδονία – MRT
  8. Πολωνία – TVP
  9. Γεωργία – GPB
  10. Ισπανία – RTVE
  11. Γερμανία – ARD/NDR
  12. Ολλανδία – AVROTROS
  13. Άγιος Μαρίνος – RTV San Marino
  14. Ουκρανία – UA:PBC
  15. Πορτογαλία – RTP
  16. Ιρλανδία – RTÉ
  17. Μάλτα – PBS

O 22ος Παιδικός Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου στη Μαδρίτη της Ισπανίας, μετά την άρνηση της Γαλλίας να φιλοξενήσει τον διαγωνισμό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Το σλόγκαν του διαγωνισμού είναι το “Let’s Bloom!”, ενώ οι Ruth LorenzoMarc Clotet και Melani Garcia θα αναλάβουν χρέη παρουσιαστών.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα! 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *