Γνωστή Τραγουδίστρια δηλώνει: “Θα πήγαινα στη Eurovision με ελληνικά στοιχεία!”

Στο Κοσμοράδιο 95,1 και τον Τάσο Ριζόπουλο μίλησε αποκλειστικά η Μαλού, με αφορμή τις επερχόμενες εμφανίσεις της σε νυχτερινό σχήμα της Θεσσαλονίκης. Μετά των μελλοντικών της σχεδίων, η Μαλού αναφέρθηκε και στο σενάριο να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να βρεθεί μελλοντικά στον μουσικό διαγωνισμό δηλώνοντας πως νιώθει ιδιαίτερη χαρά που κάθε χρόνο οι φαν του διαγωνισμού την έχουν στις προτιμήσεις του για την εκπροσώπηση της χώρας μας.

“Η Eurovision είναι κάτι που θα ήθελα να δοκιμάσω! Βέβαια παίζει ρόλο και το κατάλληλο τραγούδι, γιατί είναι μία δύσκολη διαδικασία και πρέπει όλο αυτό να σου ταιριάζει.”

“Δεν έχει γίνει ποτέ επίσημα νύξη για τον διαγωνισμό από την εταιρεία μου ή από την δημόσια τηλεόραση, αλλά είμαστε τόσοι καλλιτέχνες που θεωρώ πως είναι προσωπική επιλογή του καθενός να πει «εδώ είμαι»! Εάν κάποιος δημιουργός έχει κάποιο τραγούδι εδώ είμαστε“.

Στη συνέχεια, η Μαλού συμπλήρωσε πως δεν έχει πρόβλημα εάν το τραγούδι που θα έστελνε θα ήταν μπαλάντα ή ποπ, αρκεί σίγουρα να έχει μέσα το ελληνικό στοιχείο.

Απολαύστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Μαλού στον Τάσο Ριζόπουλο παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο Εurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *