Πολωνία: Με τον Michał Szpak στη Eurovision 2025;

Παρόλο που το TVP δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει επίσημα τη συμμετοχή της Πολωνίας στη Eurovision 2025, πολλοί καλλιτέχνες εντός και εκτός χώρας εκφράζουν την επιθυμία τους να συμμετάσχουν. Μετά την JoJo Siwa και την Justyna Steczkowska, ο Michał Szpak, πρώην εκπρόσωπος της χώρας στον Διαγωνισμό, προστίθεται τώρα στη λίστα των ενδιαφερομένων.

Ο Michał Szpak εκπροσώπησε την Πολωνία το 2016 με το “Color of Your Life“, τερματίζοντας τρίτος στην ψηφοφορία του κοινού και όγδοος συνολικά. Ο Michał είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στη σκηνή της Eurovision και είναι όντως στα σχέδια της ομάδας του.

Τα σχέδια του Michał για τη Eurovision

Ο Michał Szpak εμφανίστηκε πρόσφατα ως καλεσμένος στο κανάλι YouTube “Polecany z WWA”. Εκεί τον ρώτησαν αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να συμμετάσχει ξανά στη Eurovision. Στη συνέχεια, ο Michał επιβεβαίωσε ότι το σκέφτεται σοβαρά.

Είμαι σε επαφή με μια ομάδα παραγωγών που ήταν πίσω από το τραγούδι της Loreen, το “Tattoo”. Θα ήθελαν πολύ να συμμετάσχω ξανά. Θα δούμε πώς θα πάει. Έχω κάποιο πλάνο στο κεφάλι μου.

Παρόλα αυτά, φαίνεται δύσπιστος ως προς το ενδεχόμενο αυτό:

Δεν ξέρω αν είναι η προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή, αλλά δεν λέω όχι, γιατί ήταν μια πραγματικά εξαιρετική εμπειρία.

Η δημοτικότητα του Michał Szpak στην Πολωνία έχει εκτοξευτεί μετά τη συμμετοχή του στη Eurovision και πολλοί από τους θαυμαστές του ελπίζουν να τον δουν να επιστρέφει στον Διαγωνισμό.

Φέτος, η Luna ήταν η επιλογή μιας επιτροπής του TVP για να εκπροσωπήσει την Πολωνία στο Μάλμε με το “Tower“. Ωστόσο, η Luna δεν κατάφερε να προκριθεί στον Μεγάλο Τελικό, τερματίζοντας στη δωδέκατη θέση στον πρώτο ημιτελικό.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

Πηγή: pompomnik
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *