Eλλάδα: Ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου θα ερμηνεύσουν επιτυχίες της Εurovision στον εθνικό τελικό!
Η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς, δύο από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες που θριάμβευσαν στη Eurovision, θα παρουσιάσουν τον Εθνικό Τελικό 2025, που θα διεξαχθεί στο Christmas Theater την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, από τον οποίο θα προκύψουν το τραγούδι και ο καλλιτέχνης/ιδα που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον κορυφαίο μουσικό διαγωνισμό.
Εκτός από την παρουσίαση των 12 υποψήφιων τραγουδιών, οι δυο ποπ σταρ θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και σε μια σπέσιαλ αναδρομή στη μακρά ιστορία του διαγωνισμού της Eurovision. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου θα παρουσιάσουν επί σκηνής μια μουσικό medley υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Φωκά Ευαγγελινού. Πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης και η Έλενα θα εμφανιστούν μαζί για να ερμηνεύσουν με τον δικό τους τρόπο πασίγνωστες επιτυχίες της Eurovision με εναλλαγές και πολλές εκπλήξεις.
Ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τη συνεργασία τους και την από κοινού παρουσίαση του Εθνικού Τελικού, όπου θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και τη θετική τους ενέργεια, ώστε η βραδιά να μετατραπεί σε μια μεγάλη γιορτή, γεμάτη μουσική, χορό και ρυθμό, που θα επιφυλάσσει στο κοινό πολλές εκπλήξεις και θα μας ταξιδέψει στον παλμό της Eurovision.
Πηγή: enikos.gr
Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2025!
Πολύ θετικό και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποια τραγούδια θα ερμηνεύσουν (πέραν των δικών τους προφανώς)..Ανυπομονούμε!!!