Ολλανδία: Το τραγούδι “C’est La Vie” για τη Eurovision διέρρευσε μία μέρα νωρίτερα

Το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ολλανδία στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision διέρρευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τετάρτη, μία μέρα πριν από την προγραμματισμένη επίσημη ανακοίνωση. Ο 21χρονος Ολλανδο-Κονγκολέζος τραγουδιστής Claude θα ερμηνεύσει το “C’est La Vie” στη Βασιλεία της Ελβετίας, όπως επιβεβαίωσε ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας AvroTros. Ο οργανισμός, που είναι υπεύθυνος για τη συμμετοχή της χώρας στη Eurovision, δήλωσε ότι έχει ήδη προγραμματίσει πλήρη έρευνα για τη διαρροή.

Ωστόσο, η AvroTros δεν πρόκειται να καταθέσει μήνυση για το περιστατικό. «Έτσι έχουν τα πράγματα», δήλωσε εκπρόσωπος του φορέα. «C’est la vie».

Το τραγούδι, το οποίο περιλαμβάνει στίχους στα γαλλικά και τα αγγλικά, δημοσιεύθηκε σε λογαριασμό θαυμαστών της Eurovision στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το κομμάτι ξεκινά με ήρεμη μουσική στο πιάνο πριν περάσει σε έναν πιο γρήγορο ρυθμό.

Αν και η AvroTros επιβεβαίωσε ότι το τραγούδι είναι αυθεντικό, δεν έκανε περαιτέρω σχόλια. Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας ανέφερε ότι περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη Τύπου στο Eye του Άμστερνταμ την Πέμπτη. Ούτε ο Claude ούτε ο ειδικός της Eurovision, Cornald Maas, σκόπευαν να απαντήσουν στη διαρροή την Τετάρτη, σύμφωνα με τις ομάδες διαχείρισής τους.

Η AvroTros ερευνά πώς το τραγούδι του Claude διέρρευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως ανέφερε εκπρόσωπος στο ολλανδικό πρακτορείο ANP. Ακόμα και ο τίτλος του τραγουδιού δεν ήταν γνωστός στο κοινό πριν από τη διαρροή, ενώ ελάχιστες πληροφορίες είχαν δημοσιευθεί αφότου ο Claude ανακοινώθηκε ως εκπρόσωπος της Ολλανδίας στο τέλος του περασμένου έτους.

«Φυσικά, ερευνούμε αν μπορούμε να ανακαλύψουμε την προέλευση της διαρροής», δήλωσε εκπρόσωπος. «Επίσης, για να αντλήσουμε μαθήματα για το μέλλον. Αλλά είναι δύσκολο. Γνωρίζουμε ότι κάτι παρόμοιο έχει συμβεί και σε άλλες χώρες».

Ο Claude επρόκειτο να παρουσιάσει το τραγούδι στον Τύπο και στο κοινό το απόγευμα της Πέμπτης. Στη συνέχεια, είχε προγραμματιστεί να μεταδοθεί ταυτόχρονα από όλους τους μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς στις 16:15 ώρα Κεντρικής Ευρώπης. Από εκείνη τη στιγμή, το τραγούδι θα είναι διαθέσιμο και στο Spotify και στο YouTube.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *