Ελλάδα: Δείτε τον Victor Vernicos στις πρόβες για την Eurovision 2023!

Στις πρόβες της συμμετοχής μας για τον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού στο Λίβερπουλ, τρύπωσαν η Τζένη Μελιτά και η Μαρία Κοζάκου, οι δύο σχολιάστριες για την παρουσίαση των τριών βραδιών της φετινής Eurovision.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τζένη Μελιτά, μας ενημέρωσε ότι οι πρόβες του Victor Vernicos, μαζί με τον Κωνσταντίνο Ρήγο που υπογράφει τη σκηνική παρουσία της ελληνικής συμμετοχής στον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, ξεκίνησαν και είναι εντατικές.

Στα Video που ανέβηκαν στο Instagram, βλέπουμε τον Victor, να κάθεται στο πιάνο με τον Κωνσταντίνο Ρήγο, αλλά και με τις Τζένη Μελιτά και Μαρία Κοζάκου.

Υπενθυμίζουμε ότι η ο Victor με το What They Say  διαγωνίζεται στην όγδοη θέση του Δεύτερου Ημιτελικού στις 11 Μαΐου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το reaction της ομάδας του EurovisionFun για τη συμμετοχή της Ελλάδας, παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για περισσότερα νέα σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2023!

 

19 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Mike
    Mike says:

    Αν η πρόβα με το πιάνο γίνεται για να είναι έτσι κ στην σκηνή της Eurovision, μιλάμε για παντελή έλλειψη έμπνευσης για σκηνοθεσία!

    Απάντηση
  2. Maria
    Maria says:

    Άμα βγει με το πιάνο, πραγματικά και εγώ που είμαι αισιόδοξη θα χάσω κάθε ελπίδα. (Μπορεί και να τον βγάλουν αντίγραφο του Duncan Lawrence)

    Απάντηση
  3. EuKat23
    EuKat23 says:

    Όλοι οι άσχετοι στα σχόλια μαζεύεστε, είδατε ένα βίντεο και βγάλατε συμπέρασμα ότι είναι από την εμφάνιση. Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σας μάλλον.

    Απάντηση
  4. Στέφανος
    Στέφανος says:

    Δεν θα κρίνω το στιγμιότυπο του ενός δευτερολέπτου.

    Άσχετο, δεν μου άρεσε αυτό που έφτιαξε ο Κωνσταντίνος Ρήγος
    στον Λούκα και στην Ελευθερία. Δεν έχω πολλές προσδοκίες φέτος.

    Δυστυχώς ούτε για τελικό ελπίζω, εντός αν μας σώσει ότι στον ημιτελικό μας είναι σχεδόν όλα τα σύμφωνα τραγούδια, εκτός δύο τριών.

    Ένα ωραίο τραγούδι αλλά υπάρχουν πολλά δυνατά φέτος.

    Εύχομαι καλή επιτυχία γιατί τελικός χωρίς Ελλάδα δεν έχει νόημα.

    🙂

    Απάντηση
  5. Στέφανος
    Στέφανος says:

    Διόρθωση:

    Δεν θα κρίνω το στιγμιότυπο του ενός δευτερολέπτου.

    Άσχετο, δεν μου άρεσε αυτό που έφτιαξε ο Κωνσταντίνος Ρήγος
    στον Λούκα και στην Ελευθερία. Δεν έχω πολλές προσδοκίες φέτος.

    Δυστυχώς ούτε για τελικό ελπίζω, εκτός αν μας σώσει ότι στον ημιτελικό μας είναι σχεδόν όλα τα αδύναμα τραγούδια, εκτός δύο τριών.

    Ένα ωραίο τραγούδι αλλά υπάρχουν πολλά δυνατά φέτος.

    Εύχομαι καλή επιτυχία γιατί τελικός χωρίς Ελλάδα δεν έχει νόημα.

    Απάντηση
  6. Tina
    Tina says:

    Θέλω να πιστεύω ότι το πιάνο θα καταλαμβάνει ένα μικρό μέρος της σκηνικής παρουσίας αλλιώς θα μιλάμε για μηδέν έμπνευση καλό θα είναι ο τραγουδιστής να έχει κάποια κίνηση πάνω στη σκηνή και να μην είναι στατικός καθήμενος πίσω από ένα πιάνο.

    Απάντηση
  7. EurovisionTales
    EurovisionTales says:

    Βρε ειστε καλα;; Ποιο πιανο στη σκηνη; Πως να εχει πιανο στη σκηνη οταν το τραγουδι μας δεν εχει ΚΑΘΟΛΟΥ πιανο; Το τερματιζετε ωρες ωρες.
    Μαλλον acoustic piano version θα βγαλει, κανενα πιανο δεν θα εχει στη σκηνη lol

    Απάντηση
  8. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Δεν πιστεύω ότι θα εμφανιστεί με πιάνο. Αρχικά πως; Όταν το τραγούδι δεν έχει πιάνο…
    Επίσης ούτε τύμπανα, κιθάρες και παλαμάκια δε θέλω να δω.
    Μια σκηνική παρουσία με led ίσως και κάποια visual effects χρειάζεται το κομμάτι για να μείνει στον τηλεθεατή και να περάσει το μήνυμα του. (Βλ. Γερμανία 2018)
    Αν δεν στηθεί έτσι, δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχωρίσει και να ψηφιστεί ώστε να προκριθεί δεδομένου και του 100% televoting.
    Για να δούμε αν θα αλλάξει τίποτα φέτος γιατί για την ώρα πάμε απλά για να πάμε. Μόνο ο Βίκτωρας το ζει και αυτοί που τον επέλεξαν. Δε νομίζω να νιώθει κάποιος τον ίδιο ενθουσιασμό με πέρσι ή προπερσι…
    Να πάει καλά αποκλείεται (βλ. Δεκάδα) αν όμως πάει πολύ χάλια (βλ. Αποκλεισμό) θέλω να δω τι θα πει η Κοζάκου γιατί ένα καλό κράξιμο αξίζει (και σε) αυτή.

    Απάντηση
    • vangelis vt
      vangelis vt says:

      Προφανώς μιλάς για σένα και την παρέα σου, γιατί ούτε το ελληνικό κοινό ούτε η Ευρώπη έδειξε κάποιον τρελό ενθουσιασμό για το Έλα να πεθάνουμε παρέα ή για τον Τελευταίο Χορό.

      Αυτό το τραγούδι μου βγάζει πραγματικό συναίσθημα, νοιάξιμο και ελπίδα. Φαίνεται πως το έγραψε μόνος του και το παιδί τουλάχιστον μένει εδώ και όχι κάπου αλλού. Εμένα όλα αυτά μου φτάνουν για να του ευχηθώ να τα πάει καλά κι ας μη μου αρέσει που πάλι στέλνουμε τραγούδι στα αγγλικά. Εσύ συνέχισε να ονειρεύεσαι ντεμέκ υπερπαραγωγές.

      Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Προφανώς δε θυμάσαι καλά. Οι δύο περσινές συμμετοχες μας είχαν αρέσει περισσότερο και εντός και εκτός Ελλάδας, φάνηκε εξάλλου και στα στοιχήματα και στις προβολές και στα σχόλια της πλειονότητας.
        Σαφώς η προσπαθεια του είναι αξιέπαινη για 14 ετών όταν το έγραψε αλλά γνώμη μου ότι θα έπρεπε να είχε δουλευτεί περισσότερο για εκεί που προορίζεται. Ένα καλό τραγούδι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και κατάλληλο για τη Eurovision ή και το αντίθετο.
        Το σχόλιο ότι ζει εδώ και όχι αλλού άστοχο κατ’εμε.Επίσης, ο διαγωνισμός είναι κατά 60% τηλεοπτικό show πλέον άρα ναι, χρειάζεται “ντεμεκ υπερπαραγωγές” (δε νομίζω ότι η συμμετοχή της Γερμανίας το 18 ή της Λιθουανίας ήταν υπερπαραγωγή απλά κατάφεραν να αποτυπωθούν στο κοινό και να περάσουν το μήνυμα τους). Αυτό είναι το ζητούμενο στη φετινή μας συμμετοχή, η μινιμαλιστική προσέγγιση από την αδιάφορη απέχει ελάχιστα.
        Τέλος, καλά κάνει και ζει αλλά όπως είπα το ζει μόνος του μαζί με λίγους ακόμα. Προσωπικά δεν το θεωρώ κακό τραγούδι απλά ακατάλληλο για το διαγωνισμό όπως είναι τώρα και θα υπάρξει πρόβλημα αν στηθεί αδιάφορα. Καλώς ή κακώς έχει περάσει απαρατήρητο ως ώρας. Αυτό είναι το όλο πόιντ.
        Εννοείται να έχει καλή επιτυχία αλλά ας μην κρύβουμε τα τρωτά σημεία κάτω από το “είναι 16 χρονών, το έγραψε μόνος του”.

        Απάντηση
        • vangelis vt
          vangelis vt says:

          Oύτε τα στοιχήματα, ούτε οι ψήφοι των επιτροπών γράφουν στην ψυχή του κόσμου. Οι δύο προηγούμενες συμμετοχές λίγο-πολύ πέρασαν απαρατήρητες παρά τα σχετικά καλά τους πλασαρίσματα. Σίγουρα δεν είναι από τις ελληνικές συμμετοχές που θα μνημονεύει κανείς ως τις αγαπημένες του στην ιστορία του διαγωνισμού.

          Δεν λέω ότι είναι καλό επειδή το έγραψε στα 14 αλλά επειδή είναι φανερό ότι μιλάει μέσα από την καρδιά του και τουλάχιστον στιχουργικά είναι από τα καλύτερα του φετινού διαγωνισμού και όχι τα συνηθισμένα αγγλικά του αεροδρομίου ή τραγούδι που γράφτηκε από επιτροπή όπως της Κύπρου και τόσα άλλα. Για τη φώνη δεν το συζητάω καν, το παιδί είναι ταλεντάρα. Αν θα πάει καλά δεν ξέρω, άλλωστε κανείς εκτός από την Πολωνία δεν δέχτηκε τόσο πόλεμο στη χώρα του πριν πάει. Μου αρέσει όμως που το βλέπει θετικά και δεν μασάει καθόλου. Και ναι, έχει πολλή μεγάλη σημασία μια χώρα να προβάλλει και να υποστηρίζει τα ταλέντα που αναπτύσσονται εδώ και όχι να κάνει συστηματικά εισαγωγές τραγουδιστών, συνθετών, στιχουργών κτλ.

          Απάντηση
          • Κωνσταντίνος
            Κωνσταντίνος says:

            Το τι μίλησε στην καρδιά του καθενός μας είναι υποκειμενικό. Εγώ προσπαθώ να το δω λίγο πιο αντικειμενικά με βάση τα αποτελέσματα,τα views την πλειονότητα των σχολίων κλπ. Πάντως πιστεύω ότι πολλοί έχουν μεταξύ των καλύτερων ελληνικών συμμετοχών την περσινή μας.
            Για φέτος, ναι έχει φωνάρα, ναι συμφωνώ οι στίχοι είναι ίσως οι καλύτεροι και πιο βιωματικοι φέτος αυτό όμως δεν αναιρεί την προβληματική δομή του τραγουδιού. Μπορεί να στηθεί σε ραδιοφωνικα αλλά σε ένα διαγωνισμό τραγουδιού, αν δεν δουλευτεί πολύ σκηνικά “να το κλέψει λίγο” δύσκολα… Πάντως όλοι καταλήγουμε στο πόσο αβέβαιη τύχη έχει (για την ώρα). Πέρσι και προπερσι δεν υπήρχε αυτό. Επίσης, αυτή η καραμέλα του πολέμου που δέχεται φτάνει. Η ΕΡΤ και οι επιλογές της πολεμουνται και οι όχι και τόσο δημοκρατικές διαδικασίες της. Σε όλο αυτό όμως παίρνει λίγο η μπάλα και τον Βίκτωρα, κανένας όμως δε νομίζω ότι έχει προσωπική αντιπαράθεση με τον ίδιο. Από εκεί και πέρα ξεκινάει η κριτική στο κομμάτι του. Ακόμα δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί πρέπει να θεωρείται εισαγωγή μια κοπέλα ή οποιοδήποτε έχει επιλέξει για το Χ ψ λόγο να μένει εκτός Ελλάδας, αλλά προτίμησε να εκπροσωπήσει την χώρα του και όχι την 2η χώρα καταγωγής του ή την χώρα που ζει… Καλώς η κακώς η Ελλάδα είναι λίγη σε πολλούς τομείς και ένας από αυτούς είναι και η μουσική βιομηχανία… Πιστεύεις αλήθεια ότι η Αμάντα ή η Στεφανία θα είχαν τύχη στα ελληνικά μουσικά δρώμενα που κυριαρχεί σχεδόν αποκλειστικά το τσιφτελοποπ? Γιατί να τις ψέγουμε για αυτό;

      • Φωτης
        Φωτης says:

        ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ! Ακομα και στην τερζη (πριν τα Live προφανως) ο ενθουσιασμος ηταν μεγαλος. Δεν ξερω τωρα εσυ απο που εβγαλες το συμπερασμα πως δεν υπηρχε ενθουσιασμος….

        Απάντηση
    • EuKat23
      EuKat23 says:

      Επειδή κάποιοι δεν είστε ενθουσιασμένοι δεν σημαίνει ότι δεν είναι και κανένας άλλος. Καλά κάνει και το ζει όπως ακριβώς θα έπρεπε. Εγώ περισσότερο ενθουσιασμό νιώθω φέτος, μου το μεταδίδει ο ίδιος ο καλλιτέχνης. Και καλά να μην πάμε εγώ θα νιώθω χαρούμενη με την συμμετοχή μας.

      Απάντηση
  9. the pink pig
    the pink pig says:

    Θα προτιμούσα να κρατήσει το concept του βιντεοκλιπ. Η κίνηση του ταιριάζει και δίνει δυναμισμό στην ερμηνεία που όλοι ομολογούν ότι είναι καλή. Στατικός με μια κιθάρα μάλλον θα περάσει απαρατήρητος. Το πιάνο το θεωρώ άκυρο και απλή συγκυρία στη φωτογράφηση.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *